Twitter'da fotoğraflara aranabilir #Sticker'lar eklemek artık mümkün

Twitter'da fotoğraflara aranabilir #Sticker'lar eklemek artık mümkün

Snapchat‘in mesajlaşmaya getirdiği içerik zenginleştirme trendine Twitter da dahil oldu. Platformunda paylaştığınız fotoğraflara sticker eklemeyi mümkün hale getiren Twitter, kendine özgü # yorumuyla,  bunları aranabilir halde sunuyor.

_Stickers_Create twitter

Twitter'ın bugün duyurduğu yenilik, önümüzdeki haftalarda tüm iOS ve Android kullanıcılarına açılacak. Eğer Snapchat'ten fotoğraflarınızı bu şekilde süslemeye aşinaysanız Twitter'ın #Stickers özelliği de benzer şekilde kullanılıyor. Ekleyeceğiniz bir fotoğrafın altındaki Emoji ikonuna dokunup açılan sticker'lardan birini fotoğrafınıza istediğiniz şekilde (kaydırarak ya da büyütüp küçülterek) ekleyebiliyorsunuz. Bir fotoğrafta birden fazla sticker kullanmak da mümkün.

stickers

Twitter, özelliğin ilk etapta halihazırda kullanmakta olduğunuz yüzlerce emojiye, aksesuara ve Twitter tarafından hazırlanan sticker'lara erişim sağlayacağını söylüyor. Üzerinde sticker olan bir fotoğrafı tweet'lediğinizde ise görseliniz Twitter'da otomatikman sticker'a göre endeksleniyor. Hashtag'lerle aynı işlevi gören sticker'ların üzerine tıkladığınızda, aynı sitcker'ın yer aldığı diğer kullanıcılara ait tweet'leri görüyorsunuz. Bu sayede sticker'ların nasıl kullanıldığını görebiliyor, aynı zamanda eğlenceli içeriği görmek için zaman akışınıza gelmesini beklemek zorunda kalmıyorsunuz. #Sticker'lar bu sayede Twitter'da kullanıcı etkileşimi belirgin bir şekilde arttırabilir.

Twitter bir süre önce emoji tabanlı reklam hedeflemeyi tanıtmıştı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.