MutluBiEv 5 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

MutluBiEv 5 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Evlere ve iş yerlerine temizlik hizmeti sunan online platform Mutlubiev, 5 milyon 410 bin TL değerlemeye ulaşarak 410 bin TL'lik ikinci yatırımını aldı.

Birinci tur yatırımcıları Umur Özal ve Fırat İşbecer'in (GBA) tekrardan katıldığı yatırım turuna Aydın Doğan Yalçındağ liderlik etti. Girişimciler tarafından pazarlama bütçesine aktarılması planlanan yatırımla birlikte ekibin de genişletilmesi planlanıyormuş.

Haziran ayında Bodrum'da da hizmet vermeye başlayan MutluBiEv, kısa bir süre önce Axa Sigorta'yla bir anlaşmaya giderek tüm süreçlerini güvence altına almış. Söz konusu anlaşma sonrası hem MutluBiEv'in temizlediği ev ve ofislerin hem de temizlik profesyonellerinin tam anlamıyla korunduğu bir sisteme geçiş yapıldığını söylemek mümkün.

MutluBiEv 10 bin 'mutlu müşteri'ye ulaştı

MutluBiEv kurucu ortağı Tayga Baltacıoğlu'ndan aldığımız bilgiye göre Eylül ayından bu yana yüzde 900'ün üzerinde büyüyen girişim, bu dönemde de -cirosal olarak- aylık yüzde 50 dolaylarında bir büyüme gösteriyor. Diğer yandan düzenli müşteri ortalaması yüzde 70'in üzerinde seyreden MutluBiEv bünyesinde 100'e yakın bireysel temizlik profesyoneli ve 15'ten fazla da temizlik firması yer alıyor.

Yatırım sonrasında İstanbul'daki bireysel temizlik profesyoneli sayısını 500 dolaylarına çıkartmayı planladıklarını anlatan Tayga, gelecek ay 1000'den farklı evi/ofisi temizleyeceklerini öngörüyor.

MutluBiEv için son zamanlarda en büyük yenilik Axa Sigorta ile yapılan iş birliği olmuş
MutluBiEv için son zamanlarda en büyük yenilik Axa Sigorta ile yapılan iş birliği olmuş

Özellikle düzenli müşteri oranıyla -yüzde 70'in üzerinde- dikkat çeken girişim; almış olduğu bu yatırım sonrası hem yaz aylarında faaliyet gösterdiği Bodrum operasyonunu genişletmeye, hem de İstanbul'da yaygınlığını arttırmaya çalışacak gibi duruyor.

MutluBiEv'le beraber son dönemdeki bir başka 'temizlik yatırımına' daha şahit olduk. İkinci tur yatırımını alarak büyümeye devam eden girişimi takip edip gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.