Sosyal medya yönetimi platformu A6 Social, 1000'den fazla hesap için kullanılıyor

Sosyal medya yönetimi platformu A6 Social, 1000'den fazla hesap için kullanılıyor

Yerli yapım sosyal medya platformu A6 Social büyümeye devam ediyor. Son olarak 200'den fazla kullanıcıya ulaşan girişim, bu kullanıcılarının toplamda 1000'in üzerinde sosyal medya hesabını yönetebilmesini ve 300 milyona yakın takipçiye ulaşabilmesini sağlıyor.

2015 Haziran'da yayın hayatına başlayan A6 Social'ı şimdilik tamamen Türkiye pazarını hedefleyen bir 360 derece sosyal medya yönetim platformu olarak tarif edebiliriz.

Yayında olduğu yaklaşık 1 sene içinde çok sayıda yeni özelliğe kavuşan platformda artık raporların otomatik olarak PowerPoint'e aktarılması, rakip analizi yapılabilmesi, LinkedIn hesap yönetimi, takipçilerle iletişim kurabilmek adına anlık mesajlaşma imkanı ve Facebook reaksiyon raporlarına ulaşabilme gibi yenilikler devreye alınmış.

A6 Social'a yeni eklenen özelliklerden: 'Cevap Şablonları'
A6 Social'a yeni eklenen özelliklerden: 'Cevap Şablonları'

Tüm bu yeni özelliklerle beraber A6 Social'ın bir marka ya da ajansın sosyal medyaya dair ihtiyaç duyacağı özelliklerin büyük bir kısmını karşılayabileceğini söyleyebiliriz.

A6 Digital tarafından geliştirilen ve yönetilen A6 Social, girişimcilerden aldığımız bilgiye göre son 3 ay içerisinde müşteri sayısını yüzde 100 artırarak 19'a çıkartmış. Yine girişimcilerden aldığımız bilgiye göre A6 Social'ın müşterileri arasında Plasenta, Alafortanfoni ve Tribal İstanbul gibi ajanslar ile Çiçek Sepeti ve Tesbihane gibi markalar bulunuyormuş. A6 Social ile yönetilen sosyal medya hesaplarında da Turkcell, Migros ve PepsiCo gibi örnekler verebiliriz.

Girişimin geride kalan 1 yılı için hem müşteri sayısı hem de ürüne yapılan geliştirmelerin dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Rekabetin yoğun olduğu bir pazarda yer alan A6 Social hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.