Etkinlikcim.com, Erhan Erkut ve Sina Afra'nın katıldığı turda 3.5 milyon TL değerlemeye ulaştı

Etkinlikcim.com, Erhan Erkut ve Sina Afra'nın katıldığı turda 3.5 milyon TL değerlemeye ulaştı

Özyeğin Üniversitesi'nin yetenekli mezunlarından Efe Kethuda yeni girişimine hızlı başladı. Etkinlikcim.com adlı etkinlik organizasyon platformunu kuran Kethüda'nın melek yatırımcıları Prof. Dr. Erhan Erkut, Sina Afra, Melih Ödemiş, Bedii Can Yücaoğlu ve Umur Özal oldu. Özyeğin Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Erkut'un ilk yatırımı olma özelliğindeki turla girişimin değerlemesi 3.5 milyon TL'ye ulaştı.

Etkinlikcim.com konferanstan basın toplantısına, özel davetlerden baby shower ya da doğum günü gibi özel etkinlikler düzenlemek isteyen bireysel ya da kurumsal tüm müşterileri hedefleyen bir girişim olarak kurgulanmış. Etkinliğe dair, mekan seçiminden erkinlik sırasında verilecek olan yeme-içme, bilişim, ambülans, müzisyen ya da fotoğraf gibi farklı hizmetleri tek elden planlamanızı sağlamasıyla tipik etkinlik ve biletleme platformlarından ayrışıyor. Bu bağlamda Etkinlikcim.com'u, Düğün.com gibi halihazırda Türkiye'de iş yapan girişimlerin genele hitap eden şekli olarak yorumlamak daha doğru.

Henüz geliştirilme aşamasında olan platform, masaüstü öncelikli ve etkinlik planlama işini epey hızlandırıyor. Etkinlikcim.com'da etkinlik türünüzü seçerek davetli sayısı, tarih gibi detayları belirledikten sonra, mekan ve diğer hizmetler için gördüğünüz önerilerden hemen teklif almaya başlayabiliyorsunuz.

Yeni kurulan bir girişimin, etkinlik planlama ve organize etme gibi oldukça karmaşık bir işin nasıl altından kalkacağı şüpheliyken, Türkiye'nin tanınmış yatırımcılarını nasıl çekmeyi başardığını düşünüyorsanız cevap girişimci profili. Henüz 19 yaşındayken ilk girişimini kuran Kethüda, Özyeğin Üniversitesi'nde Girişimcilik Master Programı'nı yüksek başarıyla tamamladı. Kethüda, 2010 yılında etkinlik yönetimi ve pazarlaması hizmetlerini veren KTH Event Agency'yi kurarak bu alanda uzmanlaştı. KTH'nın bugüne kadar 400’den fazla proje tamamladığı ve etkinlik organize ettiği ülkeler arasında Amerika, İngiltere, İsrail, Kıbrıs ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin de olduğu belirtiliyor. Kethüda bu başarılarıyla geçtiğimiz yılın Fortune 40 Yaş Altı 40 listesinde gördüğümüz isimlerden de biriydi. 

Etkinlikcim.com Kethüda'nın bu alandaki deneyimi, network ve enerjisini, yatırımcıların desteğiyle online'a getiriyor. Bireysel müşteriler tarafında da büyüme potansiyeliyle dikkat çeken girişim, başarılı bir şekilde ölçeklenebilirse yeni bir başarı hikayesi ortaya çıkarabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.