Snapchat, Real Life ile dijital yayıncılığa adım atıyor

Snapchat, Real Life ile dijital yayıncılığa adım atıyor

Gençliğin fenomen uygulaması Snapchat, dijital yayıncılık konusunda yeni bir adım atıyor. Real Life adlı yeni Snapchat iştiraki, 'teknolojiyle yaşam' konusuna odaklanacak.

Snapchat çalışanlarından Nathan Jurgenson'un açtığı Real Life adlı blog ile gündeme gelen yeni dergide, teknolojinin hayatımızdaki rolü üzerine raporlar, tartışmalar ve hikayeler paylaşacak. Hafta içi her gün 1 içerik yayınlayacak olan Real Life, 27 Haziran'da okuyucularıyla buluşacak.

Derginin baş editörlüğünü üstlenecek olan Jurgenson, Real Life'ın teknoloji ürünü inceleyen veya sektör dedikoduları yayınlayan bir haber sitesi olmayacağını; teknolojinin hayatımıza etkisini irdeleyeceğini söylüyor. Real Life'ın ilgileneceği konu başlıkları da güzellikten enerjiye, gizlilikten ilişkilere kadar uzanıyor.

Halka arz öncesi hassas bir adım

Teknolojinin politika tarafındaki yerine de dokunacak olan Snapchat'in büyük dergilere veya kendi dijital mecralara meydan okuduğunu söylemek doğru olmaz. Ancak kendi medyasını kurmak ve halka arz öncesinde kendi hakkındaki konuşmaları artırmak için iyi bir adım attığını söyleyebiliriz.

Real Life benzeri bir dikey yayıncılık örneğinin New York Mag tarafından SelectAll adıyla başlatıldığını da paylaşmış olalım.

Görsel Kaynak: Shutterstock 1, Shutterstock 2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.