LG, X serisine 4 yeni telefon modeli birden ekledi

LG, X serisine 4 yeni telefon modeli birden ekledi

Amiral gemisi G Serisiyle mobil pazarda tutunan LG, ürün çeşitliliğini artırma ve daha fazla orta ve üst segment modelle pastadan daha büyük bir dilim alma amacıyla yeni ataklarda bulunuyor. Bunlardan en yenisi, yeni bir aile olarak X Serisi'nde 4 yeni model duyurması oldu. LG'nin bu seri içinde şimdiye dek  X Screen ve X Cam ürünleri yer alıyordu. Yeni X serisi telefonlarla birlikte LG, başlıbaşına bir aile daha kurmuş oldu.

LG X Series-2

Her biri başka telden çalıyor

X model telefonlarla LG, her üründe farklı bir özelliği öne çıkararak fonksiyon bazlı hedeflemeye gitmiş. Bu ayrımı yaparken kamera, pil ve tasarım özelliklerini kriter olarak baz almış LG. Serinin dikkat çeken modellerinden LG X Power, 4100 mAh kapasiteli piliyle öne çıkıyor. 5,3 inç ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM ile 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera ile gelen LG X Power'ın süper hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

LG X Series-1

Serinin üzerine çok açıklama yapılmayan ve merak uyandıran LG X Style'ın tasarım özellikleriyle, LG X Max'ın ise dev ekranıyla ayrışması bekleniyor. Yeni X ailesinin en genç işi modeli ise LG X Mach. Kamera özelliklerine ağırlık verilen bu modelin ağırlıklı sosyal medya ve mesajlaşma kullanan gençler arasında yaygınlaşması öngörülüyor. Quad HD IPS ekranlı X Mach, 3 GB bellekle gelecek. İsim benzerliğinden yola çıkan LG, bu yeni aileyi X-Man karakterli temalarla pazarlama yoluna gidecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.