Jetforme: Özel jetler için Türkiye'de kurulan ilk pazar yeri

Jetforme: Özel jetler için Türkiye'de kurulan ilk pazar yeri

Onlarca "X için Uber" girişiminin arasında Türkiye'de neden bir özel jet kiralama girişimi yok diye içerlendiyseniz, Jetforme özleminize son verebilir. Yolcular ile jet sahiplerini pazar yerinde bir araya getiren Jetforme, kişiye özel uçuş imkânı sunan özel jetleri, dilerseniz paylaşımlı olarak kiralama imkanı sunuyor.

Ceki Kıymaz ve Irving Baruh tarafından yaklaşık bir yıllık sürede geliştirilen Jetforme, Mayıs ortası gerçekleşen ilk denemenin ardından lansmanını kısa süre önce yaptı. Jetforme'den aldığımız bilgiye göre, web ve mobilden sunulan pazar yeri bine yakın özel jeti portföyünde bulunduruyor. Buradan 40’ın üzerinde ülkeye seyahat edebilme imkanı tanıyan Jetforme'de var olan bir sefere katılabiliyor ya da yeni sefer oluşturabiliyorsunuz. Sefer oluşturduğunuzda, jetin kapasitesine göre kalan yolcu sayısı tamamlanarak özel sefer oluşturuluyor.

Screen Shot 2016-06-14 at 16.59.11

Kişiye özel lüks uçuş deneyimini olabildiğince geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediğini söyleyen Jetforme, “first class” uçuşlarla rekabet halinde. Bu uçuş deneyimine göre, dünyaca ünlü isimlerin kullandığı özel jet terminallerine ayrıcalıklı ulaşım imkanı gibi avantajlar sağlayan Jetforme, aynı zamanda pasaport gibi uçuş öncesi işlemleri konularda destek sağlıyor kullanıcılarına.

Bugün Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu'yu kapsayan Jetforme'nın uzun vadeli hedefi tamamen global bir marka haline gelmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.