Sıra dışı girişimcilik etkinliği Challenge.rs 9-10 Haziran'da düzenleniyor [İndirim Kodu]

Sıra dışı girişimcilik etkinliği Challenge.rs 9-10 Haziran'da düzenleniyor [İndirim Kodu]

Avrupa'nın en farklı girişimcilik etkinliklerinden biri olan Challengers, bu yıl da kendine has konseptiyle girişimcileri, yatırımcıları ve teknoloji dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Challengers 2016, 9-10 Haziran tarihlerinde Barcelona'da düzenlenecek.

Bu yıl da Barselona'da düzenlenecek olan 2 günlük etkinlik 25 konuşmacı ve 800'e yakın kişiyi bir araya getirmeyi hedefliyor. Geçen yıl Kim Dotcom'u ağırlayan etkinlikte bu sene Kıyamet Ambarı'nı yapan isimlerden Marie Haga, Flyboard'ın geliştiricisi Frank Zapata, Mercedes Benz F 015'in arkasındaki önemli isimlerden Ralf Herrtwich ve Euronews CEO'su Michael Peters gibi sıradışı isimler ve 'Gıdaların geleceği', 'Ulaşımın geleceği' başlıklı sıradışı konular var.

Challengers'ı bilindik girişimcilik etkinliklerinden ayrılıyor zira bu etkinlikte girişim sunumu yok, video kaydı veya grup panelleri de yapılmıyor. Sadece ana konuşma ve röportajların olduğu etkinlikte elbette Avrupalı yatırımcıların ağırlıkta olması bekleniyor.

Kar amacı gütmeyen Challengers'ın medya destekçisi olduğumuzu ve WEBRA kodu ile yüzde 35 indirimli bilet alabileceğinizi de eklemeden geçmeyelim.

Tam bir hafta sonra düzenlenecek olan etkinliğin detaylarını challenge.rs adresinde bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.