Kendinize yatırım yapın: Sosyal Medyada Strateji, Yaratıcılık ve Dijital Pazarlama workshopları

Kendinize yatırım yapın: Sosyal Medyada Strateji, Yaratıcılık ve Dijital Pazarlama workshopları

Tatil moduna girmeden önce kendinize yatırım yapın, Sosyal Medyada Strateji, Yaratıcılık ve Dijital Pazarlama workshoplarına mutlaka göz atın. Webrazzi ve Crenvo İK katılım sertifikasına sahip workshoplar, yeni dönemde sosyal medyada strateji oluşturmaya ve dijital pazarlamaya karşı bakış açınızı genişletecek. Crenvo İK'nın düzenlediği ve sınırlı kontenjanla açılacak workshoplardan ilki  4 Haziran'da gerçekleştirilecek olan "Sosyal Medyada Strateji ve Yaratıcılık" başlığını taşıyor. Herkesin “sosyal medyacı” olduğu günümüzde markanızı ya da kendinizi öne çıkarmak için tüyoları, 4129Grey'in Dijital İletişim Direktörü Kayhan Dural’dan dinleyeceksiniz.

Yaratıcı içerik oluşturmadan, marka stratejisini dijitale entegre etmeye kadar önemli konuların yer alacağı workshopta sorularınızın yanıtını uygulamalı eğitimde bulacaksınız. Eğitime hemen başvurmak için buradan ulaşabilirsiniz.

sosyal medyada strateji ve yaratıcılık

Bir diğer workshop ise 11 - 12 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Workshop'u. KOBİ'sinden en değerli markasına kadar dijital dünyaya yatırım yapılmasına karşılık, yeni platformlar, değişen pazarlama araçları, ölçümlemeler derken dijital pazarlama karmaşık bir hal alıyor. Aslında işin özetiyse sayılar. Burada öne çıkan nokta; markanın bunları nasıl okumasını gerektiğini anlayarak, anlık reaksiyonlar gösterebilmesi.

Dijital Pazarlama'da sayıları okumak için bütünü anlamak ve detaylara hakim olmak isteyenler kreatif egzersizleri ve case study çalışmaları ile TBWA\ISTANBUL'dan Digital Group Head Serhat Poyraz’ı dinleyebilirler. Sınırlı kontenjana sahip bu workshopu kaçırmamak için hemen buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

DPW_poster

(Görsel kaynak: Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.