İki yeni modelini tanıtan Pebble'dan bir tane de sürpriz ürün geldi

İki yeni modelini tanıtan Pebble'dan bir tane de sürpriz ürün geldi

Kickstarter'da elde ettiği büyük başarıyla adından söz ettiren Pebble, yeni akıllı saatlerini ve akıllı saat olmayan sürpriz ürünü 'Pebble Core'u yine Kickstarter üzerinden tanıttı.

Pebble'ın yeni ve sürpriz ürünü hakkında biraz detay vermek gerekirse, Core Android tabanlı, GPS ve kablosuz bağlantı özelliklerine sahip, cepte taşınabilir akıllı cihaz. SIM kart takılabilen Core, müzik dinlemeniz için 3,5 mm'lik kulaklık girişine ve tabi depolama alanın sahip. Fiyatı ise 70 dolar.

Pebble'ın JavaScript iskeletini kullanan Core, hangi hızda ne kadar koştuğunuzu gösterecek sensörlere sahip ve RunKeeper, Strava, MapMyRun, Google Fit gibi uygulamaları çalıştırabiliyor. Pil ömrü, 9 saat boyunca müzik dinlemeye ve GPS takibine olanak tanıyor. Şarj etmek içinse Qi şarj aygıtı kullanılabiliyor.

Pebble core 2Hedefledikleri alanda yeni bir ürün geliştirmekten memnun görünen Eric Migicovsky, akıllı saat tarafını bırakmadıklarını da Pebble ve Pebble Time serisinin yeni modellerini tanıtarak gösteriyor. Bir hafta pil ömrü vaadeden Pebble 2, adım sayma, uyku izleme ve kalp ritmi ölçme gibi özelliklere sahip. Fiyatı 99 dolar ve Eylül ayında pazara giriş yapacak.

Pebble Time 2 ise daha büyük, daha iyi çözünürlüklü bir ekranla geliyor. 10 gün pil ömrü ve yerleşik mikrofon ve kalp ritmi ölçme gibi özellikler sunuyor. Fiyatı ise 169 dolardan başlıyor.

Pebble'ın bu yeni ürünlerle nasıl bir ilgi göreceğini bilmiyoruz iki ay önce çalışanlarının 1/4'ini işten çıkaran şirketin çalışan başına kârlılık konusunda daha kararlı olduğunu söylemek mümkün.

Dilerseniz Pebble Time inceleme videomuza veya Kasım 2015'te satışa sunulan Pebble Time Round modeline de göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.