Hem otobüs, hem egzersiz salonu

İngiliz egzersiz cihazları şirketi 1Rebel'un ürettiği bir çözüm sayesinde, Londra sakinleri işlerine giderken günlük egzersizlerini de aradan çıkarabilecek. Henüz proje aşamasındaki çözüm, yeni bir hizmet alanı geliştirmeye aday.

otobus

İş koşuşturmacası içinde kişisel bakım için zaman ve enerji ayırmak kimileri için son derece zor. 1Rebel isimli bir şirket, bu sorunu aşmak için ilginç bir yöntem hazırlığında. Şayet belediyeden bu proje için izin alınırsa, Londralılar bu yıl sonunda iş yerlerine bisiklet egzersizi yaparak gidebilecek.

Gerekli izin alındığında bu otobüs, çeşitli şehir içi hatlarında dolaşarak bir yandan yolcularını varacakları yere götürecek, bir yandan da ünlü DJ’lerden müzikler eşliğinde günlük egzersiz kursları sağlayacak.

Egzersiz salonlarında duş imkânı

İşe terli bir şekilde gidilmemesi için yolculuklar, duş imkanı da sağlayacak çeşitli 1Rebel egzersiz salonlarında son bulacak. Bu sebeple katılımcıların iş yerlerinin bu salonlara yakın konumlarda bulunması gerekiyor.

1Rebel, her 45 dakikalık kurs için 12 ile 15 pound (yaklaşık 50 ile 65 TL) arasında bir ücret talep etmeyi planlıyor.  Şirket yöneticileri, şimdiden pek çok otobüs firmasıyla iletişim halinde olduklarını söylüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.