WhatsApp video arama özelliğini Android'de test etmeye başladı

WhatsApp video arama özelliğini Android'de test etmeye başladı

Geçtiğimiz yıl sesli arama özelliğini devreye alan WhatsApp, ortaya çıkan yeni ekran görüntülerine göre, video arama özelliği üzerinde çalışmaya başladı.

Android Authority'nin yayınladığı ekran görüntülerinde bazı Android kullanıcılarında sesli arama butonunun altında ''video arama'' butonu da yer alıyor. Ancak bu özellik çok kısa bir süre için yalnızca WhatsApp'ın ''2.16.80'' kodlu beta versiyonunu kullanan Android kullanıcılarını açılmış. Ardından yeni yapılan güncelleme ile bu buton kaldırılmış. Bazı kullanıcılar bu butonu gördüklerini ama video arama özelliğini kullanmak istediklerinde hata aldıklarını belirtmiş.

whatsapp-video-arama

WhatsApp'ın sesli arama özelliğini devreye almadan önce de şu an video arama özelliği ile aynı yolu izlediğini biliyoruz. Tüm bu ekran görüntüleri ve kullanıcı geri dönüşleri ile yakın zamanda WhatsApp'ın video arama özelliğini beta olarak geniş kullanıcı kitlelerine açacağını düşünebiliriz. WhatsApp'ın en yeni özelliklerinden hemen yararlanmak için şirketin Android platformundaki beta programına kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.