Deutsche Telekom, Nexmo ile bulut tabanlı mesajlaşma kalitesini artıracak

Deutsche Telekom, Nexmo ile bulut tabanlı mesajlaşma kalitesini artıracak

Deutsche Telekom ICSS, bulut tabanlı uygulama geliştirme arayüzleri (API) konusunda uzman bir girişim olan Nexmo ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Nexmo, operatörler ve özel şirketlere ses, kısa mesaj ve telefon doğrulaması konusunda hizmetler sunan bir şirket. Bulut tabanlı uygulama geliştirme arayüzleriyle özellikle küresel çapta hizmet sunan şirketlerin regülasyon ve uyumluluk sorunlarını kolayca aşmasını sağlıyor. San Francisco merkezli Nexmo'nun Hong Kong, Londra ve Singapur'da da ofisleri bulunuyor.

Almanya'nın özelleştirilen posta ve telefon hizmetlerini yöneten Deutsche Telekom, bu anlaşmayla uygulamadan kişiye (application-to-person , A2P) mesajlaşma altyapısını daha kaliteli hale getirmeyi hedefliyor. Bu anlaşmanın tüketiciler ile işletmeler arasındaki iletişimi daha interaktif ve hızlı bir hale getirmesi bekleniyor.

Nexmo

Nexmo, mobil iletişimde yaşanan gecikme sorunlarını azaltan kararlı ve akıcı bir altyapı sunduğunu ifade ediyor ki bu altyapının Deutsche Telekom gibi büyük bir telekomünikasyon şirketine göre ölçeklenebilir olduğunun da altı çiziliyor.

Yapılan açıklamalara göre Deutsche Telekom'un “SMS+ transit” servisi Nexmo'nun Deutsche Telekom ve alt şirketlerinin yanısıra, partnerleri sayesinde farklı mobil ağlara da ulaşmasını sağlayacak. Dolayısıyla bu anlaşma her iki şirket için de daha fazla iyi hizmet ve daha fazla veri akışı sağlamış olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.