Samsung'un yeni bileklik ve kablosuz kulaklığının fotoğrafları sızdı

Samsung'un yeni bileklik ve kablosuz kulaklığının fotoğrafları sızdı

Samsung’un "tamamen" kablosuz kulaklığı IconX’in yeni görüntüleri, Türkiye'ye göre gece saatlerinde sızdı. Daha önce özellikleriyle ilgili bazı bilgiler duyduğumuz bu kulaklığın görüntüsü de kablo karmaşasına son verecek ideal kablosuz kulaklık arayışında umut veriyor. 

İlk defa net bir şekilde görülen Samsung Gear IconX’in sızan görüntüleri arasında, firmanın yeni sağlık asistanı Gear Fit 2’nin fotoğrafları da bulunuyor.

samsung-gear-fit-2-leak-vb2

Yeni bileklik de sızdı

Tasarımıyla gürültüyü engellemek için kullandığımız kulak tıpalarına benzeyen IconX, yapısı gereki kablo karışıklığını engelliyor ve müzik ziyafetini bölmüyor. Ses sinyallerini Bluetooth üzerinden transfer eden kulaklık, Fit 2’nin dokunmatik kontrolleriyle kumanda edilebiliyor.

samsung-geariconx-wireless-earbuds-leak

Sızan görüntüler arasında yer alan Samsung’un yeni yaşam bileziği Fit 2, görünüşe göre önceki sürümü gibi yine AMOLED ekran kullanıyor. Fit 2, söylentilere göre 4GB depolama kapasitesine sahip olacak. Bu miktar, özellikle spor yaparken dinlemek için yeterli miktarda müzik arşivini taşıyabilmek için yeterli sayılabilir.

Sonbahar'da piyasaya çıkabilir

Gear IconX, beraberinde gelen saklama/şarj kiti sayesinde yolda pil sıkıntısı çekmeyi engelleyebilecek. Gear Fit 2’nin önceki sürümüne göre belki de en büyük farkı ise entegre GPS yeteneğiyle gelecek olması.

samsung-gear-fit-2-leak-vb

Samsung tarafından henüz duyurulmamış olan Gear IconX ve Gear Fit 2’nin çıkış tarihleri de doğal olarak henüz belli değil. Fakat beklentiler bu tarihin sonbahara denk geleceği yönünde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.