Yeni Call Of Duty için ilk gizli ipucu Activision Blizzard tarafından verildi

Yeni Call Of Duty için ilk gizli ipucu Activision Blizzard tarafından verildi

Geçtiğimiz 10 yıla damga vuran FPS oyunu Call Of Duty artık endüstrisinin kültleşmiş bir markası. Bilindiği gibi geliştiricisi Activision Blizzard her yılın Kasım ayında yeni COD oyununu yayınlıyor. Bugünde yeni COD'a dair ilk ipucu gizlice şirket tarafından verildi.

Yeni Call Of Duty'a dair ortaya çıkan bilginin çıkış noktası ile oldukça ilginç. NBA'de forma giyen sporculardan bir tanesi olan Karl Anthony-Towns Twitch üzerinden oyun yayıncısı Swiftor ile Call of Duty: Black Ops 3 oynarken bölüm sonunda haritada normalde olmayan ilginç bir detayla karşılaşıyorlar. Akıllara ilk başta bunun bir viral reklam kampanyası olduğu gelse de Kotaku gibi oyun alanındaki önemli kaynaklar bunun kesinlikle viral bir kampanyanın parçası olmadığını vurgulamış.

Activision Blizzard'ın verdiği ipucu ise bir uzay gemisi. Birçok söylentiye göre yeni COD oyunun isminin Call of Duty: Infinite Warfare oyunda bilim kurgu temalı olacak. Uzay gemisinin de yeni çıkacak oyuna ve evrene yapılan bir gönderme olduğu belirtiliyor. Bakalım oyuncular yakın zamanda mevcut oyunun için yerleştirilmiş yeni gizli ipuçları bulacaklar mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.