SPONSORLU

Liv Hospital dijital operasyonları için Destex Digital ile anlaştı

Liv Hospital dijital operasyonları için Destex Digital ile anlaştı

Sağlık sektörünün önde gelen ismi Liv Hospital; Türkiye, Avrupa ve EMA Bölgesindeki dijital operasyonlarını yürütmek adına Destex Digital ile anlaştı. Bünyesinde beyin ve sinir cerrahisi, anestezi, robotik cerrahi ve rehabilitasyon hizmetleri gibi birçok hizmeti bulunduran Liv Hospital, bundan sonra Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google Adwords Reklamları ve Sosyal Medya Reklamları gibi tüm dijital operasyonlarını Destex Digital ile birlikte yürütecek.

Bilindiği üzere Destex Digital, dijital reklam operasyonlarının hızla önem kazandığı yeni dönem pazarlama çağında marka ve firmaların tüm dijital ihtiyaçlarını tek başına kendi bünyesinde bulundurarak sektöründe büyük bir fark yaratmıştı.

Bugün Çevre Koleji, Rönesans Holding, Greyder, Columbia, Gülaylar Altın, Dedeman Hotel, PROİN ve Öztiryakiler gibi birçok büyük firmanın dijital operasyonlarını yürüten Destex Digital, sektörüne yön veren global bir dijital reklam ajansı olarak pazarlama stratejilerini geliştirmeye ve sektör işlem hacmini baz alarak yatırım getirisi sağlayacak çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.