Twitter'ın iddialı reklam ürünü İlk Bakış Türkiye'ye açıldı

Twitter'ın iddialı reklam ürünü İlk Bakış Türkiye'ye açıldı

Twitter geçtiğimiz Şubat'ta tanıttığı ve ilk olarak ABD'de kullanıma sunduğu First View adlı iddialı ürününün küresel açılımını yaptı. İlk Bakış adıyla Türkiye'ye açılan teklif, reklam verenlerin Twitter'ın en değerli alanını 24 saatliğine kullanmasını sağlıyor. Geniş kitleleri hedelemek isteyen markalar için geliştirilen ürünü Türkiye'de ilk deneyen iki marka ise Renault ve Nestle olmuş.

İlk Bakış, reklam verenleri Twitter zaman akışının en tepesine süreli video reklam yerleştirmesini sağlıyor. Ürün, Twitter'ın halihazırda markalara sunduğu Sponsorlu Trendlerle tamamlayıcı olarak kullanıldığında tam güç çalışıyor denilebilir. Yani İlk Bakış videosuyla zaman akışının tepesine gelen marka, Sponsorlu Trend'iyle Twitter'ın trend olan konularının da en üstüne yerleşiyor.

First_viewgraphic_4

Twitter'ın yeni reklam teklifinin yeni bir video ve ürün tanıtımı, bir TV programının ilk gösterimi, canlı etkinlikler, sponsorluklar ve film galaları gibi büyük kitleleri hedefleyen, yüksek bütçeli reklam kampanyaları için ideal olduğu söylenebilir.

MEC Türkiye Dijital Strateji sorumlusu Ceylan Cangül konuyla ilgili açıklamasında Twitter'da Renault Türkiye’nin 2016 yılındaki en büyük lansmanına dönüşen bir kampanya başlattıklarını ve bunun İlk Bakış ile bütünleştiğini belirtiyor. "Hedefimiz, tanıtım döneminde çok güçlü bir etki yaratıp lansman kampanyasının başlamasıyla birlikte TVC’lerimizi ön plana çıkarmaktı” diyor Cangül.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.