Apple WWDC etkinliği 13-17 Haziran arasında düzenlenecek

Apple WWDC etkinliği 13-17 Haziran arasında düzenlenecek

WWDC16

Apple'ın her yıl Haziran ayında gerçekleştirdiği ve birçok yenilik açıkladığı WWDC (Worldwide Developer Conference) bu yıl 13-17 Haziran tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek. Ancak şirket bu yıl konferansta birkaç değişiklik yapmış gibi duruyor.

13-17 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan konferansın en önemli bölümünü ilk gün oluşturuyor. 13 Haziran tarihinde Apple CEO'su Tim Cook'un ve diğer üst düzey yöneticilerin sahnede yenilikler hakkında konuşmalar yapması her yıl olduğu gibi bu yıl da klasikler arasında. Bill Graham Civic Auditorium'da açılışı yapılacak olan etkinlik, Salı gününden itibaren Moscone West'te düzenlecek oturum ve lab'lerle devam ediyor.

Daha önceki yıllarda ''ilk gelen alır'' mantığında bilet satan şirket bunu daha sonra rastgele yapılan kura ile değiştirmişti. Bu yıl da yazılımcılar kredi kartı numaralarıyla sisteme kaydolacaklar ardından eğer kendilerine bilet çıkarsa Apple otomatik olarak bilet ücretini kesecek. Bunun nedeni ise şirketin gerçeken ''ciddi'' katılımcı adaylarının sisteme rezervasyon bırakmalarını istemesi. Etkinliğin resmi sitesinden 22 Nisan'a kadar siz de çekiliş için kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.