InkHunter dövme denemek için artırılmış gerçeklik destekli mobil uygulama

InkHunter dövme denemek için artırılmış gerçeklik destekli mobil uygulama

InkHunter dövme meraklıları için geliştirilen bir uygulama ve beğendiğiniz deseni vücudunuzda denemenizi sağlıyor. Ukraynalı bir ekip tarafından geliştirilen InkHunter'ın yapımcılarının projeye başlamadan önce ne iPhone'ları ne de dövmeleri varmış. O güne kadar uygulama geliştiriciliği hakkında bir fikri olmayan ekip, artırılmış gerçekliğe de epey yabancıymış. Buna rağmen ortaya oldukça iyi bir sonuç çıkmış.

Webrazzi English'e konuşan InkHunter ekibi, ilk çalışan ürününü geçtiğimiz Mayıs'ta yayınlamış. Yaklaşık bir yılda geliştirilen ilk sürümün ardından tüm uygulamayı baştan yazmaya karar veren ekip, yeni InkHunter'ı ise yaklaşık iki hafta önce yayınladı.

inkhunter

Kullanım kolaylığıyla öne çıkan uygulama, beğendiğiniz ya da uygulama içinde var olan bir dövme desenini iPhone'unuzun kamerasını kullanarak vücudunuza uygulamanızı sağlıyor. Bunun için dövmenin yerleşeceği bölgeye kare bir gülücük çizmeniz gerekiyor. Bu gülücüğe göre deseni konumlandıran uygulama, ardından desenin o bölgede nasıl görüneceğini siz gösteriyor. Dilerseniz bu desen üstüne filtreler uygulamanız da mümkün. Elde ettiğiniz son görüntüyü sosyal ağlarda paylaşarak arkadaşlarınızın fikrini alabiliyorsunuz.

InkHunter bugüne kadar 200 bin kez indirilmiş ve insanların ihtiyaçları düşünülünce gittikçe daha popüler bir uygulama haline gelecek gibi görünüyor. Bugün PH'ta öne çıkanlar arasında yer alan InkHunter ikinci sıraya kadar yükseldi.

InkHunter'ın gelir modeli ise içeriğine oldukça uygun. Dövme sanatçılarıyla çalışmayı planlayan InkHunter sanatçılar için bir pazar yeri haline gelebilir. Bu daha fazla orijinal tasarımın bulunmasını sağlayacağı için uygulamanın popülerliğini de arttırabilir.

iOS için geliştirilen uygulamanın Android ve Windows versiyonları da geliyor. Denemek için bağlantıyı izleyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.