Facebook Messenger içinde Dropbox'tan paylaşım yapılabilecek

Facebook Messenger içinde Dropbox'tan paylaşım yapılabilecek

Facebook Messenger mesajlaşmanın ötesinde gerçek bir iletişim kanalı olmak için yeni adımlar atıyor. Bir kaç gün içinde yapılacak bir güncellemeyle Messenger içinde popüler dosya paylaşım uygulaması Dropbox'tan paylaşım yapmak mümkün olacak.

Dropbox'ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre kullanıcılar Dropbox dosyalarını direkt olarak Facebook Messenger'dan paylaşabilecek. Dosya önizlemelerine tıklayan kullanıcılar da bu dosyaları Dropbox uygulaması üzerinde veya tarayıcı içinde görüntüleyecek.

Facebook Messenger sadece Dropbox için bir köprü niteliği taşıyacak ama bu durum Messenger üzerinden dosya paylaşımının kolaylaştığı gerçeğini değiştirmiyor. Yani sayısı 900 milyonu geçen Messenger kullanıcıları, uygulama içinde daha fazla vakit geçirebilecek.

Hatırlatalım, Whatsapp da geçtiğimiz aylarda uygulama içi belge paylaşım özelliğini başlatmış ve Facebook'un bu alanda daha aktif olacağının sinyallerini vermişti.

Facebook Messenger Sohbet

Görüntülü görüşmelerde sohbet baloncukları

Facebook Messenger'a bir kaç gün içinde eklenecek bir başka özellikse görüntülü görüşmelerde sohbet baloncuklarının kullanılabilmesi olacak. Bu özellik Android'de daha etkili bir şekilde kullanılabilecek, çünkü Messenger'da görüntülü görüşme yaparken farklı uygulamaları kullanmak da mümkün olacak. iOS içinde ise sadece Messenger uygulaması içinde gezinti yapılabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.