İTÜ Çekirdek'ten otomotiv teknolojileri dikeyindeki girişimlere özel hızlandırma programı

İTÜ Çekirdek'ten otomotiv teknolojileri dikeyindeki girişimlere özel hızlandırma programı

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde yer alan ve 2016 itibarıyla 5. yılına giren İTÜ Çekirdek için Türkiye'nin önde gelen kuluçka merkezlerinden biri diyebiliriz.

İTÜ Çekirdek, kısa bir süre önce geçen sene de düzenlediği Otomotiv Teknolojileri dikeyindeki hızlandırma programının 2016 yılı detaylarını duyurdu ve otomotiv girişimlerini 15 Nisan 2016'ya kadar programa başvurmaya davet etti.

Programa güvenlik sistemleri, çevre dostu üniteler, navigasyon, akıllı donanım, elektrik ve elektronik sitemler, iç-dış aydınlatma, akıllı araç yazılımları ve enerji tasarrufu gibi bir otomobili oluşturan tüm parçalara ve aksesuarlara yönelik fikri ya da projesi olan girişimciler başvurabiliyor. İTÜ Çekirdek'in Otomotiv Teknolojileri dikeyindeki hızlandırma programının araç paylaşımı gibi iş modellerine sahip girişimcilere de kapısı açık.

İTÜ Çekirdek'in OİB (Otomobil İhracatçıları Birliği) ile kurguladığı program; yapılan açıklamaya göre geçen sene 5 projeye toplam 500 bin TL'yi aşan nakit ödül ve 720 bin TL değerinde bulut bilişim desteği sağlamış.

İTÜ Çekirdek'in başvuruları 15 Nisan'da sona erecek olan Otomotiv Teknolojileri programı hakkında detayları inceleyebilir, dilerseniz başvurunuzu da hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.