Haber ve röportajlarla Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'dan bildireceğiz! #TeknolojiZirvesi

Haber ve röportajlarla Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'dan bildireceğiz! #TeknolojiZirvesi

Turkcell tarafından 9 Mart Çarşamba günü sekizincisi düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'dan haber ve röportajlarla sizlerle olacağız.

100 civarında konuşmacı ile 7 bin katılımcıyı ağırlamaya hazırlanan Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'dan, Webrazzi farkıyla öne çıkan tüm konu başlıklarına dair haber ve video röportajları Webrazzi üzerinden takip edebilirsiniz.

Google’ın Otonom Arabalar vizyonuna yön veren Brad Templeton, McKinsey Londra’nın kıdemli ortaklarından Richard Dobbs, 2015’te yayınlanan “Stratejinizin Stratejiye İhtiyacı Var” adlı kitabıyla stratejinin kurallarını yeniden yazan Martin Reeves, 2006’da “uzaya giden ilk sivil kadın” ünvanını kazanan girişimci Anousheh Ansari ve SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin gibi çok sayıda değerli konuşmacıyı ağırlayacak olan Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016'nın oldukça yoğun olan programına da göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Konuşmacılar haricinde Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde girişimcilik, mobil teknolojiler, büyük veri, yeni nesil otomobiller, nesnelerin interneti, siber güvenlik, dijital müşteri yönetimi ve 4.5G gibi çok sayıda konu başlığının ele alınacağını da ekleyelim.

Son olarak; turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden canlı olarak yayınlanacak etkinlikle ilgili öne çıkan tüm gelişmeler ve video röportajlar için Webrazzi'yi takip etmeyi unutmayın. Bunun dışında etkinliğe siz de katılmak istiyorsanız kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2015'ten bir kare
Turkcell Teknoloji Zirvesi 2015'ten bir kare
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.