Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı 22. dönemi Bilgi Üniversitesi’nde başlıyor

Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı 22. dönemi Bilgi Üniversitesi’nde başlıyor

Yeni nesle ulaşmak isteyen ve kullanıcılardan gelen geri bildirimleri önemseyen markaların bütçelerinde dijital pazarlamanın ağırlığını artırdığı günümüzde, doğru iletişimin güçlü bir bilgi birikimiyle gerçekleştiği malum. Bu doğrultuda bilgi ve deneyimi artırmak isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programının 22. dönemini açtığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Pazarlama departmanlarında çalışanlara, dijital sektörün geleceğini gören profesyonellere hitap eden Dijital Pazarlama İletişimi sertifika programı ile; her geçen gün artan dijital kanalları nasıl etkin kullanacağınızı ve gerçek iş dünyasının işleyişini konularında uzman profesyonellerden öğrenebileceksiniz.

Ekran Resmi 2015-11-03 11.35.56

E-ticaret, Arama Motoru Yatırımaları, Mobil Pazarlama ve bunların hukuki çerçevesinin konu aldığımız programımızda bunların yanı sıra internet dünyasında kullanıcının deneyimini artırmak için Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, internette offline mağaza deneyimi olmadan kullanıcıyı ikna etmenin nasıl olacağını açıklamak üzere İnternette İknanın Psikolojisi gibi önemli eğitimlerin de bulunduğunu belirteyim.

crenvo İK‘nın organizasyonunda 7  Mayıs'ta İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin SantralIstanbul kampüsünde gerçekleşecek olan sertifika programı sınırlı kontenjana sahip. Bu kontenjan tamamlanmadan yerinizi almak ve erken kayıt indiriminden de faydalanmak için buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun haricinde eğitmen listesine ve program takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

7 Mayıs'ta görüşmek üzere :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.