Beko'dan dijitalde dikkat çeken iş: Akıllı Çözümler

Beko'dan dijitalde dikkat çeken iş: Akıllı Çözümler

Markanın hedef kitlesine ulaşmasından öte dijital kanal ile verdiği mesajı pekiştirmesinin dikkat çeken örneklerinden birine Beko imza attı. Son dönemin popüler isimleri Nedir'den tanıdığımız Burcu Bakdur, yarışmaları trollemesi ile tanıdığımız Korcan Cinemre, YouTuber Cem Korkmaz ve Sedef Özkan ile birlikte Vine fenomeni Salih Zafer Kunt'un yer aldığı video ile başlayan kampanyanın tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

O Meşhur Şarkı

Beko’dan Akıllı Çözümler başladı! Her hafta yeni bir soru, her hafta yeni bir Beko 4K TV çekilişi! İddia ediyoruz bu sorunun cevabını hepiniz biliyorsunuz ;) http://bit.ly/BekoAkilliCozumler4K #AkıllıÇözümler

Gepostet von Beko am Montag, 29. Februar 2016

2 milyona yakın görüntülenmeye ulaşan videoda 5 binden fazla beğeni ve binden fazla paylaşım ilginin önemli bir göstergesi. Beko'nun akıllı televizyonlardaki özelliklerini tanıtmak için hazırlanan videonun haricinde haftalık bilgi yarışması ile de markanın "akıl" odağındaki mesajı pekiştirilmiş.

www.bekodanakillicozumler.com web sitesinde veya Facebook içerisinde soruların cevaplanmasına olanak tanıyan kampanyanın dijitalde dikkat çeken işlerinden biri de Gif'ler. Öncesinde Facebook paylaşımı içerisinden de soruların cevaplanmasına olanak tanıyan interaktif içeriğe bakalım:

Beko'dan akıllı sorulara, akıllı çözümler. İlk haftanın sorusunu cevaplayın, Beko'dan 4K Akıllı TV kazanma şansı yakalayın ;)

Gepostet von Beko am Dienstag, 1. März 2016

Hazırlanan tanıtım videosuna yaratıcılık katılarak daha fazla kişiyle etkileşime geçmenin bir örneği olarak Beko'nun Facebook'ta Gif kullanımı:

Beko’dan akıllı çözümler hiç bitmez! Bir akıllı çözüm de sizden gelsin, Beko 4K Televizyona sahip olma şansı yakalayın! Katılmak için: http://bit.ly/BekoAkilliCozumler4K #AkıllıÇözümler

Gepostet von Beko am Freitag, 4. März 2016

McCann İstanbul'un ajanslığını üstlendiği Beko Akıllı Çözümler kampanyası, sosyal medyada eğlenceli içerik üretimi ve kullanıcının harici bir siteye yönlendirilerek kaybedilmesini önleyen interaktif cevaplama alanı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bakalım kampanyanın devamında neler göreceğiz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.