SPONSORLU

Adcash Yeni Video Reklam Platformunu Duyurdu

Adcash Yeni Video Reklam Platformunu Duyurdu

ADCASH, ürün yelpazesine eklediği son hizmetinin yeni ve eski tüm müşterilerin kullanımına açık olduğunu duyurdu. Adcash Video Reklamları, mevcut Self-Servis reklamveren platformuyla kusursuz şekilde entegre olarak video reklam kampanyası düzenlemeyi ve geniş kitlelere ulaşmayı kolaylaştırırken, çok yakında uygulama içi video reklamları da devreye girecek.

Video reklamları yakın zamanda sadece ABD’de 204,2 milyon dijital video izleyicisi ile inanılmaz bir büyüme yaşadı ve büyümenin süreceğine dair pek çok gösterge mevcut.

Adcash Reklam Operasyonları Yöneticisi Guillaume Fevrier konuyla ilgili şunları söyledi: “Adcash Video Reklamları’nı geliştirdik çünkü dijital reklam sektörünün bu alanında müşterilerimiz için muhteşem bir potansiyel var. Dijital pazarlamanın bu yeni boyutunda ilk adımımızı atmaktan heyecan duyuyoruz”.

Adcash Video Reklamları’nın arkasındaki teknoloji uygulama içi ve görüntüleme reklamları gibi mevcut diğer hizmetlerdeki çoğu algoritmadan ve reklam optimizasyon sistemlerinden faydalanıyor. Ayrıca reklamverenlerin mevcut video reklam kampanyalarıyla uyumu sağlayan IAB standartlarından olan VAST etiketini kullanıyor.

Self-Servis kolaylığı ile Adcash ağının Avrupa ve tüm dünyadaki yaygınlığı sayesinde kitleleri video reklamlarıyla buluşturabilmenin gücünü bir araya getiren Adcash Video Reklamları, şirketin gelişiminde bir mihenk taşı olmaya şimdiden aday.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.