Moov Now yapay zekalı yaşam koçunuz olmaya aday

Moov Now yapay zekalı yaşam koçunuz olmaya aday

Giyilebilir teknolojiler alanını takip edenler Moov akıllı bilekliğe aşinadır. Eski bir Apple mühendisi Nikola Hu ve Microsoft'un sensörler tarafından sorumlu iki eski çalışanı Meng Li ve Tony Yuan tarafından kurulan girişim -2014 yılında kickstarter veya indiegogo'ya girmeden- sadece kendi web sitesi üzerinden $1 milyon kitlesel fonlama toplamış, devamında Forbes'a haber olarak daha piyasaya çıkmadan adından epeyce söz ettirmişti.

Firma kasım 2015'te daha ince tasarımlı 2. jenerasyon Moov Now akıllı bilekliği piyasaya sürdü. Kurucularından Meng Li ürünlerinin sıradan adım sayar ve kalori ölçer akıllı bilekliklerden ayrıldığını belirtiyor. Hatta firmanın mottosu Moov Now ile kullanıcılarına yapay zekalı bir yaşam koçu sundukları yönünde, haksız da sayılmazlar.

Nitekim iOS ve Android akıllı telefonlarla kullanılabilen Moov Now ile koşu/yürüyüş, yüzme, bisiklet, boks ve evde egzersiz kategorileri uygulama üzerinde farklılaştığından hepsi için ayrı bir çalışma programı ve video içeriği bulmak mümkün. Evet, ürün su geçirmez olduğu için yüzerken kaç tur attığınızı hesaplabiliyorsunuz veya boks yaparken size kamera yardımı olmadan 9-axis sensörleri sayesinde kroşenizin şiddetini söyleyebiliyor.

Hatta benim gibi spor salonlarına gitmekten sıkılanlar ve iş koşuşturmasından spor yapmaya vakit bulamayanlar için Moov Now, günde 7 dakikalık egzersiz programıyla kullanıcılarını forma sokmayı vadediyor. Tüm bunları yaparken adım basıncınıza veya temponuza göre sizi anlık sesli komutlarla motive ediyor.

Moov Now yaşam koçunu daha yakından tanımak isterseniz, yukarıda sizin için hazırladığımız inceleme videomuza göz atmanızı tavsiye ederim. Ürünle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz Webrazzi Store adresimizi ziyaret edebilir.

Son olarak spor yaparken bizi hatırlamanız için Moov Now'a Webrazzi Store'dan Webrazzi T-Shirt hediyesiyle sahip olabileceğinizi, ayrıca İstanbul içine ücretsiz teslimat seçeneği olduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.