Şirketler Twitter'ı online müşteri hizmetleri servisine dönüştürebilecekler

Şirketler Twitter'ı online müşteri hizmetleri servisine dönüştürebilecekler

twitter-yeni-ceoTwitter duyurduğu yeni özellikle şirketlerin müşterilerine platform üzerinden çok daha hızlı ve özel bir şekilde iletişim kurmalarına olanak sağlayacak. Yeni fonksiyonla işletmeler Twitter'ı online müşteri hizmetleri servisi olarak da kullanabilecekler.

Şirketler kendileriyle iletişime geçen müşterileriyle birebir iletişim kurmak istediğinde ağırlıklı olarak ''Direkt Mesaj'' özelliğine tercih ediyorlardı. Twitter'da bunun efektif bir çözüm olmadığının farkına varmış olacak ki tercih eden şirketlerin kullanabileceği ''Özel Mesaj Gönder'' özelliğini devreye almış. Bu yeni özellikle şirketler müşterileriyle Twitter üzerinden iletişime geçerken tweetlerine ''Özel Mesaj Gönder'' butonunu ekleyebilecekler ve böylece müşterileriyle birebir olarak daha verimli bir mesajlaşma gerçekleştirebilecekler.

Bunun yanında şirketin gelecek haftalarda ''Customer Feedback(Müşteri geri bildirimleri)'' özelliğini de devreye alması bekleniyor. Bu yeni özellik ile de şirketler müşterileriyle iletişim kurduktan sonra müşterilerin bu iletişimden memnun olup olmadıklarını sorarak sonuçları toplayabilecekler. Bu yeni hamle ile Twitter hem gelirini arttırmak istiyor hem de marka-kullanıcı arasında daha verimli bir iletişim kanalı kurmak istiyor.

twitter-sirket-ozel-mesaj-musteri-hizmetleri

Görsel Kaynak: PiXXart / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.