CombatGent: Erkek giyimine odaklanan sıradışı e-ticaret uygulaması

CombatGent: Erkek giyimine odaklanan sıradışı e-ticaret uygulaması

Mobil ticaretin giderek önem kazandığı günümüzde kadınlar halen büyük söz sahibi ancak erkeklerin de bu pazarda dikkate alınması gerektiği malum. Combatant Gentlemen adlı perakende markası da CombatGent (iOS) uygulamasıyla erkeklerin kıyafet alışverişi için basit ve etkili bir çözüm sunuyor.

CombatGent, adından da anlaşılacağı üzere sadece erkeklerin kıyafet satın alabileceği bir uygulama. Zaten basit olan erkeklerin kıyafet seçim sürecini daha da basitleştiriyor. Beden ölçülerinizi uygulamaya girdikten sonra 5 farklı giyim tipinden birini seçip hemen alışverişe geçebiliyorsunuz.

takim-elbise

Uygulama konumunuza, tarzınıza, hava durumuna ve ten renginize bakarak size uygun kıyafetleri öneriyor. Hızlıca seçimlerinizi paketleyip ücretsiz kargo ile ayağınıza isteyebiliyorsunuz.

E-ticarette gerçekten bu tür kolay uygulamaların iş yapacağına inanıyorum ve erkek giyiminin de bu konuda en iyi dikeylerden biri olduğunu söylemem mümkün. Zira kadın giyimi için böyle bir şey düşünürsek üretilebilecek kombinasyonların sayısını tahmin etmek bile istemiyorum.

Erkeklerin kıyafet seçimi konusunda ne kadar seçeneğe sahip olduğunu ise aşağıdaki fotoğrafla özetlemek mümkün. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.