Tesla ve Radio Flyer, çocuklar için akülü Tesla Model S üretmeye başlıyor

Tesla ve Radio Flyer, çocuklar için akülü Tesla Model S üretmeye başlıyor

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, oyuncak üreticisi Radio Flyer ile anlaşarak aküyle çalışan bir Tesla Model S replikası üretmeye başladı.

Radio Flyer tarafından üretilen Tesla Model S, gerçek Tesla Model S'in bire bir kopyası. Far gibi detayları da çalışacak olan akülü araba ses sistemine de sahip olacak.

Tesla Model S'in çocuklar için tasarlanan akülü araba modelinin 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Akülü aracın hız sınırı maksimum 9 km/h, ancak ebeveynler bu sınırı dilerlerse 5 km/h olarak da ayarlayabiliyor. Akülü arabanın standart modeli 140 wH'lık lityum-ion bataryayla geliyor, dilerseniz 50 dolarlık bir farkla 190 wH'lık bataryayla daha uzun oynanış süreleri elde edebilirsiniz.

Ön siparişleri 499 dolarlık fiyatıyla başlayan akülü araba, Tesla sahibi ya da Tesla hayalini gerçekleştirememiş babaların 3-8 yaş arasındaki çocuklarına hediyesi olabilir. Bununla birlikte oyuncak firmasının Tesla akülü araba için ayrıca branda, park işareti ve plaka gibi ek ürünler de sattığını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.