Startupbootcamp İstanbul 2016 programı için başvurular açıldı

Startupbootcamp İstanbul 2016 programı için başvurular açıldı

Yeni girişimci ve girişimci adayları için en iyi hızlandırma programlarından birini sunan Startupbootcamp, İstanbul'daki üçüncü sezonu için başvuru almaya başladı. Startupbootcamp İstanbul 2016'ya 10 projeyi kabul edecek olan program, tüm ülke ve sektörlerden teknoloji girişimlerine açık.

Bugüne kadar geçen iki yıllık sürede 17 girişimi hızlandıran Startupbootcamp İstanbul'un desteklediği girişimler ilerleyen dönemlerdeki başarılarıyla adından söz ettiriyor. Bir süre önce ABD'ye açılan Monument gibi birçok girişimin ilk günden küreselleşme adımı atmasının yanında tüm girişimlerin yüzde 82’sinin bugüne kadar toplam 3.5 milyon dolar yatırım aldığını paylaşıyor Startupbootcamp.

Startupbootcamp İstanbul, StartersHub fonu aracılığıyla hızlandırma programına kabul edilen girişimlere ofis desteğiyle birlikte 250 bin dolara kadar yatırım imkanı sunuyor. Girişimciler programın küresel ortaklarıyla yapılan özel anlaşmalardan da faydalanıyorlar. Örneğin, her girişim, Google’dan 100 bin, Amazon Web Services’den ise 100 bin dolarlık ücretsiz bulut kredisi, Paypal’den 50 bin dolarlık ücretsiz işlem hakkı, Intel’den teknik danışmanlık ve destek ile risk sermayesi ağlarına erişim, Samsung ve Deutsche Telekom’dan ise risk sermayesi ağlarına erişim alıyor. Program, Türkiye’de Microsoft ve IBM tarafından destekleniyor. Microsoft, program girişimcilerine BizSpark Plus kapsamında yıllık 120 bin dolar bulut kredisi ve kendi kurumsal satış kanallarına erişim desteği veriyor.

Startupbootcamp İstanbul programı Ağustos - Ekim arasındaki üç aylık dönemi kapsıyor. Bu süreçte girişimcilere 15 bin euro finansal destek ve yoğun eğitimler, mentör görüşmeleri, atölyeler ile ulusal ve uluslararası potansiyel müşterilere, yatırımcılara ve yatırım ağlarına erişim gibi imkanlar sağlanıyor. 15 Mayıs'a kadar devam eden başvuruyla ilgili detaylar için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.