Kartvizit arşivinizi telefon rehberine aktaran uygulama: CamCard

Kartvizit arşivinizi telefon rehberine aktaran uygulama: CamCard

camcard2Kartvizit arşivinizi dijital arşive dönüştürüp kontaklarınız arasına eklemek ve yeni alacağınız kartvizitleri de anında rehberinize kaydetmek için CamCard tam aradığınız uygulama olabilir. 

İş dünyasında hâlâ etkisini yitirmemiş, dijitalleşmeye karşı durmakta olan kartvizitler büyük gereklilik olsa da, işlevselliğini epeyce yitirmiş durumda. Konferanslarda, toplantılarda, fuarlarda, sosyal ortamlardaki karşılaşmalarda yüzlerce kart veriyor, bir o kadarını alıyorsunuz. Kartvizit alışverişini daha işlevsel hale getiren CamCard adlı uygulama, hem son derece kolay kullanıma sahip, hem de aldığınız kartvizitlerin gerçekten kalıcı ve ulaşılabilir hale gelmesine yardımcı oluyor.

Bu uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra e-posta ve şifre ile üyelik başlatıp hemen kartvizitlerinizin fotoğrafını çekerek taratmaya başlayabilirsiniz. Birinden kartvizitini aldığınız esnada bile hemen o an fotoğrafını çekip telefon rehberinize saniyeler içinde kaydedebilirsiniz. Olası bazı karakter hatalarını elle düzeltebilirsiniz. CamCard, kartvizitteki isim, şirket, telefon, e-posta, web sitesi ve adres bilgilerini rehberinizdeki doğru yerlere kaydetme konusunda başarılı.

Platform: iOS, Android, Windows, Web Fiyat: Ücretsiz (Pro versiyonu 0,59 TL) Türkçe Seçeneği: Yok (Türkçe karakter destekliyor)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.