Hepsiburada.com'dan moda açılımı

Hepsiburada.com, e-ticaretin en popüler dikeylerinden moda alanında hızlanıyor. Hepsiburada.com sayfasında bugünden "Hepsi Moda" sloganıyla öne çıkarılan moda ürünleri için ana sayfada ayrı bir kategori açıldığı görülebiliyor.

Bugüne kadar ev ve bahçe dekorasyonu, ofis, elektronik ve anne çocuk gibi ürün kategorilerini gördüğümüz Hepsiburada'ya yeni eklenen moda kategorisini takip ettiğinizde tıpkı ana akım moda siteleri gibi kadın ve erkek başta olmak üzere çocuk ve aksesuar gibi ürünlere ayrıldığını görebiliyorsunuz. Bundan önce giyim, takı ve saat kategorisinde yer alan ürünlerin moda altında konumlandırıldığı göze çarpıyor.

hepsiburada moda

Hepsiburada.com moda sayfalarında çok sayıda ünlü markayla ilgili kampanyalar öne çıkıyor, popüler kategorilere ulaşılabiliyor ve tüm markalar vitrinde görülebiliyor. Hepsiburada'nın yakın zamanda yenilenen kullanıcı arayüzü sayesinde kategori tatmin edici bir alışveriş deneyimi sunuyor, Hepsiburada moda kategorisi doğrudan popüler moda sitelerine rakip oluyor.

Hepsiburada'nın bu tip konumlandırmayla moda alanında varlığını daha güçlü bir şekilde ortaya koyması akıllıca bir strateji. Zira internetten kıyafet almak deyince akla ilk gelenler arasında bugüne kadar Hepsiburada'nın olduğunu söylemek zor. Yenilik bunu değiştirebilecek nitelikte.

Ancak rekabet açısından değerlendirdiğimizde bu alanda uzmanlaşmış, odaklı e-ticaret sitelerinin hareket kabiliyetinin Hepsiburada'ya göre daha yüksek olduğunu eklemek gerekiyor. Moda gibi ihtiyaçtan çok beğeninin öne çıktığı bir sektörde müşterileri internetten satın almaya ikna etmek düşünüldüğü kadar kolay olmayabiliyor. Hepsiburada ise moda kategorisindeki inovatif çözümlerinden ziyade, e-ticaret deneyimini bu alana aktarmasıyla konuşulacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.