Günlük iş ve görevlerin yönetimi için kullanışlı bir uygulama: Any.do

Günlük iş ve görevlerin yönetimi için kullanışlı bir uygulama: Any.do

Yoğun ve hareketli bir günlük yaşamınız varsa, iş ve özel hayatınızla ilgili yapılacaklar listesini elinizin altında bulundurmanızda fayda var. Siz de iOS ve Android'in sunduğu anımsatıcı ve görev listesi uygulamalarından memnun değilseniz, Any.Do'yu denemenizi tavsiye ediyoruz. Son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan bu uygulamaya görevleri konuşarak ve yazarak eklemek mümkün. 

anydoYapacağınız her şey için hızlı biçimde notlar almak ve yaptıklarınızın üzerini çizerek veya silerek kaldırmak Any.Do'da çok eğlenceli. Telefonu sallayarak, tamamlanmış görevler silinebiliyor. Sürükle-bırak yöntemiyle iş listelerinizi organize edebilir, Android cihazınızda telefon ekranınıza widget olarak da ekleyebilirsiniz. Uygulamanın senkronizasyon ve uyum konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyebiliriz. İşletim sisteminizin görev listesi ve ajandasıyla işbirliği yapmakla kalmayıp, web versiyonu, tarayıcı eklentisi ve Mac OS uygulamasıyla bilgisayar ekranından da yönetimi mümkün oluyor. Telefonunuza gelen cevapsız çağrılar için de hatırlatma oluşturabiliyorsunuz. Dilerseniz cevapsız çağrıyı direkt uygulama içinden arayabilirsiniz.

Sesli biçimde not aldığınız göreleri yazıya dönüştürüyor, iş planlarınıza alarm eklenmesiyle size hatırlatma yapıyor, Facebook ve kişilerle senkronize olarak görevlerinizi başkalarıyla paylaşma imkanı sunuyor. Örneğin akşam arkadaşlarınızla yapacağınız bir organizasyon için ortak görev listesi oluşturarak görevleri paylaşabilirsiniz. Farklı liste kategorilerinde (iş, proje, ev, alışveriş, film vs) görevler oluşturabilir veya kendi kategorinizi oluşturabilirsiniz.

Platform: Android, iOS, Chrome, Web, Desktop Fiyat: Ücretsiz (Pro sürümü 27$/yıl) Türkçe Desteği: Yok

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.