Antalya'da geliştirilen Transpo, iOS ve Android için eğlenceli bir taşımacılık oyunu

Antalya'da geliştirilen Transpo, iOS ve Android için eğlenceli bir taşımacılık oyunu

Transpo, mobil simülasyon oyunları arasına yakın zamanda katılan bir taşımacılık oyunu. iOS ve Android için geliştirilen oyunda hedef küçük bir kamyonla başladığınız işi büyütmek. Sürüş, keşif ve stratejik düşünmeyi başarıyla sentezleyen oyun görsel açıdan da tatmin edici.

Çizgi film üretmek üzere 2011 yılında Antalya'da kurulan Toobuu, küçük bir ekiple animasyon ve oyun projeleri gerçekleştiriyor. Transpo ise ekipten Tahir Duran'ın bireysel projesi. Tahir, Unity oyun motorunu kullandığı Transpo'yu yaklaşık altı ayda geliştmiş.

Küçük bir kamyonetle ve seçtiğiniz bir karakterle başladığınız Transpo'da filonuzu gemi ve uçaklarla genişletebiliyor bu sayede farklı araçları kullanmanın keyfini yaşayabiliyorsunuz. Bu süreçte keşfedilmeyi bekleyen altı farklı bölge sizi bekliyor. Ticaret yapmak için gittiğiniz bölgelerden tedarik ettiklerinizi kendi mağazalarınızda satarak işinizi büyütmeye devam ediyor ve gelirlerinizi arttırıyorsunuz. Oyunda aracınızı tamir etmek ya da forklift kulllanmak gibi detaylar ilginizi canlı tutmayı sağlıyor.

transpo1

Transpo freemium modelle gelir sağlamayı amaçlıyor. Ücretsiz sunulan oyunu tamamen offline oynayabileceğiniz gibi bazı bölümlerde hızlı ilerlemek için oyun içi satın almaları kullanabiliyorsunuz.

Transpo'dan önce yine sürüş temalı Bugs Driving oyununu geliştiren Tahir Duran, mobil oyunlarını bir tür hazırlık aşaması olarak görüyor ve yakın gelecekte daha büyük çaplı ve kapsamlı oyunlar geliştirmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.