Slash'in mobilde arama sorununu çözen klavye uygulaması artık Android'de

Slash'in mobilde arama sorununu çözen klavye uygulaması artık Android'de

iOS için geliştirilen en yenilikçi klavyelerden biri olan Slash Keyboard, Android uygulamasını yayınladı.

Mobilde arama yaparken farklı uygulamalar arasında gidip gelme sorununu çözmek üzere geliştirilen Slash Keyboard, kullanıcının kısa komutlarla onlarca farklı uygulama içinde arama yapıp, bunları paylaşmasını mümkün hale getiriyor.

Slash Keyboard Android uslash2ygulamasında Rehber, Foursquare, Giphy, Google, Haritalar, New York Times, Soundcloud, Spotify, Twitter ve Youtube gibi çok sayıda uygulama içinde arama yapmak mümkün. Bununla birlikte bir süre önce iOS'e eklenen kullanıcın ın oluşturduğu kişiselleştirilebilir Slash'ler özelliği de Android uygulamasında sunuluyor.

Slash Keyboard için arama kullanıcı komutlarını bekleyen pasif bir fonksiyon değil. Uygulama arkadaşınızla sohbetiniz sırasında belirli anahtar kelimeleri algıladığında, örneğin bir cafe'de buluşmaktan söz ederken, otomatikman yakın mekanlar arasında arama yapmayı isteyip istemediğinizi soruyor.

Slash'in Android versiyonunu akıllı telefonunuzda varsayılan klavye olarak belirleyebiliyorsunuz. Yeni özelliğin önümüzdeki günlerde iOS uygulamasına da getirilmesi planlanıyor. Bunun ardındansa sırada Slash'in bir süredir devam eden bir platform haline gelme planının hayata geçirilmesi var. Platform Slash için özel komutlar ve bot'lar geliştirilmesini sağlayacak.

Slash geçtiğimiz aralık ayında 100 bin kullanıcıyı geçtiğini duyurmuş, 1.3 milyon dolar yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.