KUUP.com: Özel tasarım tişört dikeyinde küresel bir marka olmak istiyor

KUUP.com: Özel tasarım tişört dikeyinde küresel bir marka olmak istiyor

Kuup.com-site

2014 yazında kurulduğu günden bu yana özel tasarım tişört satışına odaklanan KUUP.com, 2016 yılına küresel bir marka olma hedefiyle adım atıyor.

Reklamcılık sektöründe tecrübeli iki profesyonel, Ali Onkök ve Süleyman Esen tarafından kurulan Kuup.com, özgün tasarım ve kaliteli ürün parolasıyla yola çıkan bir girişim. Sadece tişört satışı yapıyor ve bilhassa siyah, beyaz ve bu iki renk arasındaki tonlarda kumaş kullanıyor.

Kuup, ürünlerini siyah silindir kutularda, ücretsiz ve aynı gün kargo seçeneğiyle postalıyor.

Kuup.com Yeni tasarımcılara kapısı açık

Şu anda 9 farklı bağımsız tasarımcının 18 farklı tasarımına hayat veren Kuup.com, DJ’ler, ünlüler ve reklamcılarla ortak çalışmalar yapıyor. Ofisinin kapılarını hem yeni bağımsız tasarımcılara hem de fikirlerini paylaşmak isteyen herhangi bir müşterisi için açık tutuyor.

Kuup.com kurucularından aldığımız bilgiye göre internet öncelikli satış kanalı fakat iş birliği içinde olunan fiziksel mağazalar ve çevrimiçi pazar yerleri de bulunuyor. Özgün tasarımlı tişört dikeyinde büyük bir boşluk olduğunu belirten girişimciler, giyim konusunda algı farklılığını aşmanın kolay olmadığını ama yollarına emin adımlarla ilerlediklerini dile getiriyor.

IP'ye duyarlı şekilde Türkiye dışındaki ülkelerden gelen ziyaretçilerine İngilizce olarak açılan Kuup.com, halihazırda yurtdışından da sipariş alıyor. Yurtdışı satışlarının oranını henüz bilmesek de Kuup.com'un önümüzdeki dönemde küresel marka olma hedefine dönük bir stratejisi izleyeceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.