SPONSORLU

Sağlık güzellik ve dermokozmetik ürünlerin yeni adresi portakalrengi.com açıldı

Sağlık güzellik ve dermokozmetik ürünlerin yeni adresi portakalrengi.com açıldı

Güzelliğin güvenle buluşma noktası sloganıyla yayın hayatına başlattığımız portakalrengi.com, güvenlik ve müşteri hizmetlerine verdiğimiz önemle internet üzerinden alışveriş yapmaya çekinenlerin bile güvenini kazanma amacında.

Sitede taviz vermeyi düşünmediğimiz ve sürekli geliştirmeyi hedeflediğimiz iki nokta var; müşteri memnuniyeti ve güvenlik.

Site yönetimi olarak aynı zamanda çağrı merkezi işletiyor olmamız müşteri hizmetleri departmanımızın kalitesini yükselten değerlerin başında geliyor. İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde karşınızda muhatap bulamama durumu portakalrengi.com için kesinlikle söz konusu değil. Alanında bilgili güzellik uzmanları ürün kullanımları, kargo ve teslimat konularında telefonla detaylı bilgi veriyoruz.

webrazzi-resim-1

Portakalrengi.com için diğer önemli nokta olan güvenlik konusunun en güzel örneği sektöründeki rakipleri tarafından kullanılmayan EV SSL güvenlik sertifikası kullanması. Belirli şartları yerine getirerek alınabilinen EV SSL güvenlik sertifikası, dünyanın önde gelen SSL firması COMODO tarafından sağlanıyor.

Sitenin tasarımını da son derece sade ve kullanıcı odaklı hazırlamaya özen gösterdik. Ürün sayfası ve ödeme sayfası özel olarak tasarlanmış durumda. Son dönemlerde artış gösteren mobil alışveriş yapanları da site tasarımında unutmadık, sitenin mobil arayüzü de son derece kolay kullanışlı.

Sitede dermokozmetik ürünlerden saç bakım ürünlerine, medikal ürünlerden gıda takviyelerine kadar pek çok kategoride ürün çeşitleri mevcut. Marka yelpazesi de oldukça geniş. Dermokozmetik kategorisinde Avene, Babe, Bioderma, DDF, Darphin, Neostrata, Lierac, Ducray, La Roche Posay, Caudalie, Janson Beckett gibi Türkiye’nin önde gelen dermokozmetik markalarının satışı yapılıyor. Yine aynı şekilde saç bakım kategorisinde de Kerastase, Davines, Bonacure, Sebastian, Pyto gibi pek çok marka çeşitli kampanyalarla satışa sunulmuş durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.