Kolay İK 2 milyon TL değerlemeyle GBA'dan yatırım aldı

Kolay İK 2 milyon TL değerlemeyle GBA'dan yatırım aldı

SaaS tabanlı bir insan kaynakları ve personel yönetimi platformu olan Kolay İK; Galata Business Angels'tan 2 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı. Melih Ödemiş önderliğinde yapılan yatırım sonrası şirketin yeni ortakları şu isimler oldu: Ahmet Faralyalı, Fırat İşbecer, Melih Ödemiş, Varol Civil ve Cem Topçuoğlu.

Girişimin kurucu ortağı Efecan Erdur'dan aldığımız bilgiye göre Haziran 2015'te gerçekleştirilen değerleme üzerinden girişime yüzde 10'luk hisse karşılığında toplamda 200 bin TL yatırım yapıldı.

Yatırımın yüzde 60'lık bölümünün ürün geliştirme, geriye kalan yüzde 40'lık bölümün de pazarlama ve satış faaliyetleri için kullanılacağı bilgisini de ekleyelim.

Kullanıcılarının insan kaynakları süreçlerini buluta taşımak isteyen Kolay İK; izin takibi, özlük dosyalarının tutulması, eğitimlerin düzenlenmesi, demirbaş takibi, standart ve özelleştirilebilir raporlar gibi çok sayıda özelliğe sahip. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan yazılım, kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dinleyerek sürekli olarak ürününü geliştirmeye çalışıyormuş.

Kolay İK'da fiyatlar ise aylık olarak 49 TL'den başlıyor. Dilerseniz girişimle ilgili tüm detaylara kolayik.com'dan ulaşabilirsiniz. Bu arada kısa bir süre önce TEB ile bir iş ortaklığına giden Kolay İK; TEB'in Kurumsal İnternet Şubesi’ne giriş yapan KOBİ'lere 1 yıl ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.

Pilott ve Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi çıkışlı olan girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

kolayik-ekip-fotografi
Kolay İK ekibi
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.