Microsoft, Windows Phone'larda kullandığı klavyeyi iOS'a getirmeye hazırlanıyor

Microsoft, Windows Phone'larda kullandığı klavyeyi iOS'a getirmeye hazırlanıyor

windows-phone-microsoft-sim-kartWindows Phone kullanıcıları arasında çok popüler olan, diğer kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilen Windows Phone'un klavyesinin ''Word Flow'' iOS platformunda yayınlanması için Microsoft'un çalışmalara başladığı konuşuluyor.

The Verge'ün ulaştığı bilgilere göre Microsoft, bazı ''Windows Insider'' test kullanıcılarına mail atarak Word Flow'un iOS versiyonunu test edecek iPhone kullanıcıları aradığını duyurmuş. Word Flow'un iOS versiyonunun tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak aktarılan bir diğer bilgiye göre Microsoft kendi içerisinde uygulamanın testlerini yapmaya başlamış. Kaynaklar uygulamanın birkaç ay içerisinde yayınlanabileceğini belirtmişler.

Word Flow ile birlikte Microsoft'un sahip olduğu değerli ürün ve uygulamaları birden fazla platforma taşıyarak buradalardaki varlığını arttırmak istediği bir gerçek, aslında bu bir süredir de şirketin stratejileri arasında yer alıyordu. Windows'un mobil platformlardaki en önemli uygulamalarından bir tanesi olan Word Flow'un iOS kullanıcıları tarafından ne kadar sevileceğini ise göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.