EY Girişimci Kadın Liderler Programı artık Türkiye'de

EY Girişimci Kadın Liderler Programı artık Türkiye'de

Küresel denetim ve danışmanlık şirketi EY, kadın girişimcilere özel olarak bu yıl ABD'de dokuzuncusunu düzenlediği Entrepreneurial Winning Women Program'ı ilk kez Türkiye'de düzenliyor. EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı adıyla Türkiye'de uygulanmaya başlayacak olan bir yıllık program, kadın girişimcileri işletmelerini büyüterek uluslararası pazarlara hazırlanmalarına yardımcı oluyor.

Benzer programlardan farklı olarak EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı, hali hazırda girişimci olan kadınları hedefleyen bir program. Zira Program'a başvurmak isteyen kadın girişimci adaylarında, Türkiye merkezli en az 3 yıllık bir şirkette, en az yüzde 25 hisse sahibi ve yönetimsel konularda karar verici olmaları ön koşulu aranıyor. Söz konusu şirketlerin son iki yıl süresice yıllık kazancının en az 1 milyon lira olması gerekiyor.

ey winning women

Bu ön koşulları sağlayan ve Program'a kabul edilen 12 girişimci kadını ise EY bünyesinde bir yıllık oldukça verimli bir yıl bekliyor. EY Türkiye ortakları başta olmak üzere üst düzey danışmanlardan birebir mentorluk desteğiyle birlikte girişimcilerin potansiyel ortaklıkları, stratejik işbirlikleri, yeni müşteri ve tedarikçiler ve muhtemel sermaye kaynaklarını keşfetmeleri amaçlanıyor. Programın 2013 yılı ABD sonuçları katılımcıların yüzde 63'ü için bu hedeflerin sağlandığını gösteriyor, EY'a göre.

EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2016 için başvurular 11 Ocak'a kadar devam ediyor. Programla ilgili daha fazla detay ve başvuru için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.