Güzellik ve bakım randevusu için SaaS girişimi Blissbooker, Türkiye'ye açılıyor

Güzellik ve bakım randevusu için SaaS girişimi Blissbooker, Türkiye'ye açılıyor

Güzellik ve bakım randevusu siteleri arasında Güney Avrupa'nın önde gelen girişimi Blissbooker Türkiye'ye açılıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Türkiye ülke müdürünü atayan Blissbooker'ın web sayfasının Türkçe sürümü için hazırlıkların devam ettiği görülebiliyor.

2014 yılında daha önce Groupon İspanya'nın kurucu ortağı olarak görev yapan Boris Hageney tarafından kurulan Barcelona merkezli Blissbooker, güzellik ve bakım sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için SaaS modelinde online randevu yönetim sistemi sunuyor. Halihazırda küresel bir vizyonla kurulan girişim bugün Barcelona ile birlikte Madrid, Milan, Roma, Paris, Lizbon ve Moskova olmak üzere yedi şehirde ve beş ülkede faaliyet gösteriyor. İspanya'da 20 binden fazla bakım servisini listeleyen Blissbooker için İtalya'da bu sayı 5 bini geçiyor.

Blissbooker'ın yatırım geçmişiyle ilgili net bir bilgi yok ancak Barcelonalı girişimci ve yatırımcı Georg Stockinger'ın girişimin yatırımcısı olduğu belirtiliyor. Bir süre önce incelediğimiz yerli girişim Kolay Randevu'ya benzer şekilde, Blissbooker üzerinden güzellik ve bakım ihtiyacınıza göre konum tabanlı olarak salon arayabiliyor ve Blissbooker altyapısı kullanan işletmelerde online randevu yaptırabiliyorsunuz. Randevular için en iyi fiyat garantisi veren Blissbooker üzerinden randevunuzla ilgili geri bildirim vermeniz de mümkün.

Blissbooker'ın Türkiye'ye açılış henüz resmen duyurulmuş değil. Eğer planlarında bir değişiklik olmazsa, girişimin kısa sürede İstanbul'da faaliyete başlamasını bekleyebiliriz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.