Samsung, Galaxy S7'yi iki farklı ekran boyutuyla piyasaya sunabilir

Samsung, Galaxy S7'yi iki farklı ekran boyutuyla piyasaya sunabilir

Samsung'un 2016 yılının ilk çeyreğinde tanıtması beklenen Galaxy S7 ile ilgili sızan yeni bilgiler şirketin iki farklı ekran boyutu üzerinde çalıştığına işaret ediyor. Samsung'un ana vatanı Güney Kore'den ET News'in haberine göre Samsung, 5.2 inch ve 5.5 inch olmak üzere iki farklı Galaxy S7 modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

HERO kod adıyla Galaxy S7 projesi üzerinde çalıştığı belirtilen Samsung'un 5.2 inchlik HERO 1 ve 5.5 inchlik HERO 2 adlı iki farklı model hazılığında olduğu bilgisi yer alıyor. Habere göre Samsung projeyi Ocak'ta bitirip, Şubat başında seri üretime geçmeyi planlıyor. Farklı kaynaklardan gelen haberlere göre Samsung'un ilk etapta 5 milyon adet Galaxy S7 üretmesi bekleniyor. Bunların 3.3 milyonunun Galaxy S7 ve 1.7 milyonunun Galaxy S7 Edge olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S6'da düz ve kavisli ekran (Galaxy S6 Edge) seçeneklerini sunmuş olsa da her iki model de 5.1 inch ekran boyutlarına sahipti. Samsung'un Galaxy S7'de izlediği düşünülen yeni strateji, tahmin edebileceğiniz gibi Apple'ın iPhone 6 ile başlattığı yarışa katılıyor olduğu anlamına geliyor olabilir.

Galaxy S7 ile ilgili diğer beklentiler cihazın basınca duyarlı ekran ve daha gelişmiş bir hızlı şarj portuna sahip olacağı yönünde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.