Dayklik.com: Geniş özelliklere sahip randevu otomasyonu

Dayklik.com: Geniş özelliklere sahip randevu otomasyonu

2016'ya girmeden yeni bir SaaS tipi girişimle daha karşınızdayız. Dayklik.com, geliştirdiği randevu sistemiyle geniş bir yelpazede kurumsal ve bireysel çözümler sunuyor.

Mart 2015'te kurulan Makine Kodu Bilişim Teknolojileri tarafından geliştirilen Dayklik, internet üzerinden randevu yönetmek ve ajandasını kontrol etmek isteyen herkesin kullanabileceği bir ürün.

Makine Kodu'nun kurucusu Fatih Büyüktaş, Dayklik'i zaman yönetimi odaklı bir yazılım olarak nitelendiriyor. Küçük ofislerden, çok şubeli kurumsal şirketlere kadar her büyüklükte işletmenin randevu/rezervasyon, zaman planlama, müşteri takibi gibi süreçlerde Dayklik'ten faydalanabileceğini paylaşıyor.

Dayklik

Dayklik, iş yerleri dışında normal üyeler için de Google Takvim benzeri çevrimiçi ajanda ve tüm iş yerlerinden aldıkları randevuların detaylarına ulaşabilme olanağı sunuyor. Aşağıda bir örneğini görebileceğiniz gibi randevu sayfalarını aylık 29 TL + KDV'de başlayan fiyatlarla oluşturabiliyorsunuz.

Aralık 2015 sonu itibarıyla 1000'e yakın üyeye ve 16 üye iş yerine ulaşan Dayklik, şimdiye kadar toplam 1630 randevunun alınmasına aracılık etmiş. Diğer bir çok SaaS ürünü gibi Dayklik de özellikle KOBİ’lere ulaşarak onların verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Dayklik-randevu

Türkçe ve İngilizde dil seçeneklerine sahip olan Dayklik şu anda TEB Girişim Evi’nden konumlanıyor. Ancak Dayklik'in kurucusu Fatih Büyüktaş, Ocak 2016 ayı içerisinde kendi ofisine geçmeyi planladıklarını söylüyor ve hızlı büyüme için uygun bir yatırıma olumlu yanıt verebileceklerini de ekliyor.

Umarız Dayklik'in 2016'da daha fazla KOBİ'ye ulaştığını ve büyümesini sürdürdüğünü görebiliriz. Zira bu tür ürünler sektörel dinamizm açısından da oldukça önem arzediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.