SPONSORLU

Office365 ile Her An Her Yer Ofis

Office365 ile Her An Her Yer Ofis

Ofis 365 yeni özelliklerini yansıtan Out of Office konsepti ile gerilla bir kampanyaya imza atmış. Mobil aygıtların elimiz kolumuz olduğu günlerde artık iş hayatımız da gitgide mobilleşmekte. Şirketlerin de yavaş yavaş ofise bağımlı olmadan, mobil bir çalışma modeline geçmeye başlaması ile ofislerden kurtulmaya başladık. Artık sadece ofiste değil, her nerede olursak olalım çalışabilmeliyiz.

Office 365’in daha hızlı, daha güvenilir ve şimdi tüm cihazlarda kullanılabilmesi gibi özellikleriyle artık ofislere veda etmek çok daha kolay. Office, yaratıcı kampanyası ile her an, her yerde çalışabileceğimizi göstermek için İstanbul genelinde birçok lokasyonda mock up ofisler, Türkçesiyle açık ofisler kurmuş.

Kullanıcılarının ofis güzergahları üzerindeki İTÜ Ayazağa, Levent Metro İstasyonları gibi yerlerde ve sıklıkla tercih ettikleri 3. nesil kahvecilerde oluşturdukları özel alanlarda Office 365’i tanıtıp, kullanıcıların deneyimine sunmuşlar. Aynı zamanda kampanyanın diğer bir ayağı olarak da hedef kitlenin yoğunlukta olduğu lokasyonlardaki emlakçılara ve sokaklara dikkat çekici kiralık ofis ilanları asmışlar.

Bu yaratıcı afişleri emlak siteleri ve gazete seri ilanlarına ilan vererek dijitale yansıtmışlar. Oldukça etkili bir gerilla kampanya çalışması yapan Microsoft, ofis prangalarımızdan bizi kurtarmaya oldukça niyetli gibi duruyor. Ofis 365 hakkında detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.