Kim Kardashian'ın yeni uygulamasını yayınlamasıyla App Store çöktü!

Kim Kardashian'ın yeni uygulamasını yayınlamasıyla App Store çöktü!

Kim Kardashian internetin başına gelen en iyi ve en kötü şeylerden biri olabilir. Geçtiğimiz yıl iCloud hack'lenme skandalıyla interneti çökerttiği belirtilen Kardashian dün de App Store'da geçici bir kesintiye neden oldu. 22 Aralık'ta yeni uygulaması Kimoji'yi yayınlayan Kim Kardashian'ın uygulamasının gördüğü yoğun ilgi, bazı kaynaklara göre milisaniyede 9 bin kez indirilme, App Store'u deyim yerindeyse çıldırttı.

Resmi Twitter hesabından "Apple, App Store'unu bozduğum için özür dilerim" diyerek sevincini dile getiren Kim Kardashian'ın yeni uygulaması, düşünülenin aksine bedava sunulmuyor. ABD App Store'da 1,99 dolara satılan uygulamayı geliştirmek için dahi olmanıza da gerek yok. Böyle bir uygulama yapıp, bu denli başarılı olmanız için, evet, Kim Kardashian olmanız gerekiyor.

Kimoji, Kim Kardashian'ın şöhretinin dilini dünyanın belki en yaygınlıkla kullanılan iletişim araçlarından Emoji'lere tercüme ediyor. Kimoji, bir Kim-emoji klavyesi ve 250'den fazla özel tasarım emoji ve sticker'ı iMessage, WhatsApp, Facebook Messenger, e-posta ve diğer servislerde kullanmanızı sağlıyor. Kimoji ile Kim Kardashian hemen her sohbete girebiliyor, markalardan ve emoji'leşen diğer sembollerden farklı olarak Kimoji emoji'leri de Kim'leştiriyor. İnternet ahalisi bundan sıkılıncaya kadar Kim Kardashian'ı görmek için yeni bir haberi beklemenize gerek kalmayacak gibi görünüyor.

kimoji

Kim Kardashian, Glu Mobile imzalı mobil oyununu Hollywood ile geçtiğimiz Haziran ayında katıldığı Cannes Lions'ta 90 milyon oyun içi satın almanın gerçekleştiğini söylemişti. Oyunun ilk 3 ayda 43 milyon dolar ciroya imza attığı da gelen bilgiler arasındaydı. Kimoji bu rekoru şimdiden geride bırakmış olabilir.

Kimoji'yi indirmek için bağlantıyı takip edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.