Yılın en iyilerini seçmeye hazır mısınız? [Webrazzi Ödülleri 2015]

Yılın en iyilerini seçmeye hazır mısınız? [Webrazzi Ödülleri 2015]

Artık bir yıl sonu geleneği haline gelen oylamamızla yine karşınızdayız: Webrazzi Ödülleri 2015.

En iyi YouTube kanalı, en yenilikçi web girişimi, en başarılı yatırımcı, en iyi e-ticaret sitesi, teknolojiyi en iyi kullanan banka ve en iyi mobil uygulama... Tam 35 farklı kategori için 2015 yılının en iyilerini hep beraber belirlemeye hazır mısınız?

webrazzi-odulleri-2015-yazi

Hemen aşağıda Webrazzi Ödülleri 2015'in takvimini sizlerle paylaşıyoruz. Bu takvime göre hazırlıklarınızı yapabilirsiniz, ödül töreni için duyurumuz ise yeni yılın ilk günlerinde olacak.

  • 17 Aralık 16.00: Aday belirleme süreci başlıyor
  • 22 Aralık 18.00: Aday belirleme süreci sona eriyor
  • 23 Aralık 09.00: Oylama başlıyor
  • 8 Ocak 18.00: Oylama sona eriyor
  • 11 Ocak 11.00: Sonuçlar açıklanıyor

Hemen şimdi aday adaylarınızı bizimle paylaşabilirsiniz

Geçtiğimiz seneye göre kategorilerde bir-iki ufak değişiklik yaptık ve 'Yılın Donanım Girişimi', 'Yılın SaaS Girişimi' ve 'Yılın Girişim Hızlandırıcısı' gibi 3 yeni kategori ekledik. Kategorilerimize odul.webrazzi.com üzerinden bakabilir, aday adaylarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Geçen yıl 1 milyon 511 bin 706 oyun kullanıldığı Webrazzi Ödülleri'nde 22 Aralık saat 18'e kadar aday adaylarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Unutmayın, oylamanın başlayacağı 23 Aralık tarihinde kategorilere göre en çok aday gösterilen isimler aday olacak. Bu arada dilerseniz geçen yılın kazananları da göz atmanız mümkün.

Webrazzi Ödülleri'yle ilgili merak edilenler

Webrazzi Ödülleri 2015 için kurallarımızı odul.webrazzi.com/kurallar adresinden okuyabilirsiniz. Aynı geçen senelerde olduğu gibi hem aday belirleme hem de oy verme işlemi için Facebook, Twitter veya LinkedIn hesabınızla sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında her bir sosyal hesap için, her bir kategoride, günde bir kez aday gösterme/oy verme hakkınız oluyor.

Tekrardan hatırlatmak istiyoruz ki Webrazzi Ödülleri'nde adaylar ve kazananlar tamamen siz Webrazzi okuyucuları tarafından belirleniyor. Biz Türkiye'nin lider teknoloji ve internet medyası olarak sadece okuyucularımız için bir oylama platformu sunuyoruz ve kategorileri belirliyoruz. Sonrasında hem adaylar hem de adaylar belli olduktan sonra kazananlar okuyucularımızın takdirine kalıyor.

Son olarak Webrazzi Ödülleri 2015 ile ilgili duyurularınızda kullanmanız için çeşitli görsel materyalleri sizin için bir araya getirdiğimizi ve her konuda bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabileceğinizi belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.