Urbanstation'ın yerini alan Workinton mobil çalışanların ilk adresi olmak istiyor

Urbanstation'ın yerini alan Workinton mobil çalışanların ilk adresi olmak istiyor

Sizlere ilk olarak 2012 yılında tanıttığımız Urbanstation, kendini Workinton markasıyla yeniliyor. Üstelik sadece kurumsal kimlik yenilenmesi değil, hizmetlerini daha ileri bir noktaya taşıyor.

Urbanstation, bildiğiniz gibi Türkiye'de 'ofis-kafe' modelinin ilk uygulayıcılarından biriydi. Şimdiye dek 7 şube ve 3 ilde 3000 m2’lik çalışma alanına erişen şirket, Workinton markasıyla çok daha ileri bir noktaya sıçrama yapıyor. Kısa süre içinde toplam 9000 m2 çalışma alanıyla hizmet vermeyi hedefliyor.

Aldığımız bilgilere göre şu anda Levent 199’da 2600 m2’lik bir alan ve Nişantaşı-Maçka’da 10 katlı bir binada hizmet veren Workinton, Urbanstation dönüşümü ve yeni şubelerin eklenmesiyle şube sayısı 11'e çıkaracak. Workinton'ın ortak çalışma alanlarında 1.200 kişi aynı anda çalışmasına imkanına sahip olacak.

Workinton-Gokhan BeydoganWorkinton da Urbanstation gibi kurumsal firmalardan küçük girişimlere kadar her türden mobil çalışana hitap ediyor. Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, uydu ofis, açık ve sanal hazır ofisleri ise tüm ihtiyaçlara karşılık vermek istediklerini dile getiriyor.

Beydoğan, Türkiye'de mobil çalışan (bağımsız çalışanlar, satış, pazarlama, lojistik vb.) sayısının 10 milyon kişi olduğunu ve bu rakamın dünyada 3 milyara yaklaştığını* ifade ediyor. Dolayısıyla pazardaki ciddi potansiyele dikkat çekiyor.

Açık alanlar tek fiyat

Workinton’da 3 kişiden 250 kişiye kadar seminer ve toplantı odaları kullanılabiliyor. Seminer ve toplantı odaları şubelere göre farklı fiyatlarla sunulurken; açık ofis kullanımı için tüm şubelerde aynı fiyatlandırma uygulanıyor.

Girişimciler günlük, kontörlü veya aylık sınırsız kullanım gibi paketlerden birini seçebiliyor. Paketler tüm şubelerde geçerli olmak üzere günlük 35 TL, aylık sınırsız kullanım 499 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Sanal ofis tarafında ise fiyatlar konuma ve pakete göre değişkenlik gösteriyor ve fiyatlar aylık 200 TL + KDV’den başlıyor.

Workinton hakkında daha fazla bilgiyi workinton.com adresinde bulabilir, açık ofis çalışma deneyimi hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

*Citrix Mobil Çalışanlar Araştırması

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.