İşCep uygulaması Sosyal Hesap özelliğiyle kullanıcıların yakınlarından fon toplamasını sağlıyor

İşCep uygulaması Sosyal Hesap özelliğiyle kullanıcıların yakınlarından fon toplamasını sağlıyor

İş Bankası'nın mobil bankacılık uygulaması İşCep'e, kullanıcıların yakınlarından belirli organizasyonlar için fon toplamalarını sağlayan Sosyal Hesap özelliği eklendi. Özellik, kullanıcıların yemek, doğum günü gibi sosyal organizasyonlar için aile ve arkadaşlarından belirli bir hesaba para yatırma taleplerini iletmelerini sağlıyor.

iOS tabanlı cihazlarda kullanılabilen Sosyal Hesap özelliğini kullanmak için İşCep uygulamasında bir defaya mahsus olmak üzere  organizasyonlar için paranın toplanacağı ve gönderileceği hesapları belirliyorsunuz. Ardından uygulama içindeki organizasyon seçeneklerinden birini seçerek, tarih ve gerekli olan toplam fonu belirliyorsunuz. Etkinliğe davet etmek istediğiniz kişileri rehberinizden Sosyal Hesap'a dahil ederek, bu kişilere gönderilmek üzere etkinlikle ilgili kısa bir bilgi, fotoğraf ve “teşekkür mesajı” seçimleriyle ilerliyorsunuz. Sosyal Hesap ile İş Bankası müşterisi olmayan kişilere de davet gönderebiliyorsunuz. Böyle bir durumda etkinlikten SMS ile haberdar edilen kişi kendi hesaplarından EFT yoluyla organizasyona katılım sağlayabiliyor.

Sosyal Hesap uygulamasıyla etkinliğe kaç kişinin katıldığı ve toplanan fon miktarını anlık görüntülemeniz mümkün. Özelliğin hangi ihtiyacı karşıladığı konusunda Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ın, “Bu uygulamanın değerini özellikle yeni evlenen, askere giden, doğum yapmış arkadaşları için hediye ve yemek organizasyonu yapmak isteyenler, özel günler öncesinde bir arkadaş grubu arasında yardımlaşma amaçlı olarak para toplamaya çalışanlar anlayacaktır" sözleri açıklıyor. Özellik bu tip durumlarda katılımcıları davet etme, hesap numarası isteme ve toplanan fonu izleme zahmetini ortadan kaldırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.