600 bin üyeli özgeçmiş oluşturma girişimi VisualCV artık Türkiye'de

600 bin üyeli özgeçmiş oluşturma girişimi VisualCV artık Türkiye'de

İnternetten görünür olmanın önemi arttıkça bu konuda geliştirilen çözümler de artıyor. Dünya çapında bir özgeçmiş oluşturma girişimi olan VisualCV.com, Kasım ayında yaptığı açılımla artık Türkçe olarak da hizmet veriyor.

ABD ve Kanada başta olmak üzere 600 binin üzerinde üyeye sahip olan VisualCV, 2004 yılında kurulan bir girişim. 2010’da Talent Technology tarafından satın alındıktan sonra ayrı bir şirket olarak yoluna devam ediyor ve yerel açılımlarla büyümesini sürdürüyor.

CEO James Cliff liderliğinde yoluna devam eden VisualCV, temelde çevrimiçi özgeçmiş oluşturma aracı olarak tanımlanabilir. Ancak sunduğu özelliklerle bu işi en iyi yapan girişimlerden biri olduğunu söylemek mümkün. Farklı tasarımlar ve özgeçmiş örnekleri sunan VisualCV, mobil uyumluluğa ve arama motoru optimizasyonuna da dikkat ediyor.

Ozgecmis-CV

Ekstra özelliklerle istatistik takibi

Ekstra özellikler için aylık ödemeler talep eden VisualCV, PDF/Docx/Google Docs çıktı alma, raporlama ve istatistik özellikleri de sunuyor. Her başvuru için özel bağlantılar oluşturup açılan e-postaları, özgeçmiş görüntülemelerini ve indirmeleri takip edebiliyorsunuz.

Sektör kırılımında gerçek özgeçmiş örneklerini (bkz: guykawasaki) saklayan ve bunu kullanıcılarıyla paylaşan girişim, farklı pozisyonlar için sunduğu özgeçmiş örnekleriyle de işininizi gerçekten kolaylaştırıyor.VisualCV

Video, sunum ve görsellerle zenginleştirebileceğiniz VisualCV özgeçmişlerinizi isterseniz herkese açık, isterseniz gizli olarak tanımlayabiliyorsunuz. Çoklu dil seçeneğiyle birden fazla dilde özgeçmiş hazırlayabiliyorsunuz.

Aldığımız bilgiye göre VisualCV kullanıcılarının yüzde 7,6'si ücretli profili tercih ediyor ve bu alanda Talent Technology için önemli bir gelir kaynağı olmayı sürdürüyor. Webrazzi'de daha önce de bu tür girişimler tanıtmıştık ve görünen o ki Türkiye'nin genç nüfus potansiyeliyle benzer girişimleri tanıtmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.