Apple Music 15 Aralık'ta Sonos'a geliyor

Apple'ın yayına aldığı müzik servisi Apple Music Sonos müzik uygulamasına entegre olmaya hazırlanıyor.

Tasarım olarak sade, oldukça şık ve kimisi kablosuz ancak yüksek kalite hoparlörler üreten Sonos, Apple Music yayınlarını da 15 Aralık tarihinden itibaren yapmaya başlayabileceğini kaydetti. Sonos'un CEO'su John MacFarlane tarafından şirketin resmi blogunda yapılan açıklamayla birlikte duyurulan bu gelişmeyle, özellikle Sonos hoparlör sahipleri ya da almayı düşünenler için ciddi avantaj sağlanmış olacak.

Sistemin beta olarak hizmet vermeye başlayacağı 15 Aralık için beklenirken, sistem önce test edilecek ve kullanıcılardan fikir toplanacak. Hali hazırda Sonos kullanıcıları bu beta programa katılabilecek. Güncellenecek olan Sonos uygulmalarıyla artık Apple Music de platforma entegre edilerek Apple Music üzerine müzik yayını yapabilecek.

Sonos uygulaması şu anda Spotify, Deezer, Pandora ve benzeri müzik yayını servislerini bağlıyor ya da telefonda hazır bulunan şarkılarınızı Sonos marka hoparlörler üzerinden çalabiliyor. Şimdi ise Apple Music aboneleri, Sonos hoparlörlerinde Apple Music uygulamasının avantajlarından yararlanabilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.